4 Ay kadar once cizimini tamamladığım temayı uzun bir aradan sonra bitirmiş bulunmaktayım. Tema icin harcadığım emek ortada, bu tema daha once satışa sunduğum WK Portal temasından sonra 2. profesyonel calışmamdır. Temada ekstra bir seo calışması yapılmadığı halde Seo analiz aracından 81-90 arası puanlar geliyor.

Mumkun olduğu kadar az sorgu ile cok iş cıkarmaya calıştım kod yonunden de kullanıcı yonunden de mumkun olduğu kadar sade bir temadır.
Hem mobilde hem de masaustu tarayıcı ekranlarında sorunsuz bir gorunume sahiptir.
Temanın Diğer Ozelliklerini sıralayacak olursak:
- Seo Kriterlerine ve CSS HTML5 Standartlarına uygun olarak hazırlandı.
- Timthumb Kucuk Resimleri Otomatik boyutlandırma teknolojisi kullanıldı.
- Kucuk resimler icin "One Cıkarılmış Gorsel" ozelliğinden yararlanıldı.
- Dinamik KalemBar
- Son Surum Wordpress sistemiyle uyumludur.
- Gelişmiş Tema Paneli ile tum değişiklikler bir tık uzağınızda.
- Reklam alanları, logo,favicon, kategori secimleri, gorunsun/gorunmesin işlemleri, Sosyal Medya linkleri, Sayac & Analytics kodları vb. işlemler icin tema paneli elinizin altına serildi.
- Fazla soze gerek yok demodan inceleyin karışık kuruşuk şeyler sevmiyorsanız zaten beğenirsiniz
Anasayfa Genel Gorunum:

DEMO
***FORUM DEĞİL! bir sureliğine daha blog'da herhangi bir konuya yorum yazan herkese ucretsiz gondermeye devam edeceğim.(yorumsuz veya yorumu az konuları tercih etmeniz daha yararlı olacaktır.) Lutfen yorum yazarken mail adresinizi doğru giriniz.
*** PEK DİKKAT CEKMEYECEK ŞEKİLDE FOOTER ALTINA İMZAMI ATTIM TEK RİCAM FOOTER ALTI LİNKİMİN KALDIRILMAMASIDIR.ZATEN ZİYARETCİLERİN DİKKATİNİ CEKECEK BİR ŞEKİLDE KOYMADIM İLLAKİ O LİNKİ KALDIRMAK İSTİYORSANIZ 1 DOMAİN İCİN UCRETİ 150tl'DİR. İLLEGAL BİR ŞEKİLDE KALDIRARAK KULLANANLAR EMEK HAİNİDİR HER YERDE DEŞİFRE EDİLECEKTİR