Amacımız sizlere maximum surette yardımcı olmaktı.Ekibimizle kafa kafaya vererek sizlere bir WordPress Film Botu yapma kararı aldık.Ustelik hicbir karşılık beklemeden.Ozgun olarak icerik girdiğimiz ve videolarında en ufak sıkıntıda anında onarım yaptığımız sitemize bu botu yazdık ve sizlerin kullanması icin huzurunuza kadar getirdik.
Bu botumuzun en guzel ozelliği sizler botu eklenti olarak kuruyorsunuz ve panelinizden ekliyorsunuz yeni bir guncelleme cıktığında WordPress surum guncelleme şeklinde bu botta bir guncelleme var lutfen guncelleyiniz diye sizlere uyarı veriyor ve yazılımcısı ile hicbir bağ olmadan guncelleyebiliyorsunuz.
Sitemizin kaynağı 1izle.com olmakla beraber bottaki sıkıntılarda elimizden geldiğince her yardımı gercekleştireceğiz.
Botun talep ettiği ozelliklere gelecek olursak ,
Ioncube istemektedir.Sunucusunda bulunan tum kardeşlerimiz rahatlıkla kullanabilir.Filmleri kaynağına bizzat kendim upload edip sizin kullanmanızı sağlıyorum.
Bu ucretsiz WordPress Film Botu uygulamamıza ufak bir teşekkurunuz 2 gun suren bu emeğin en guzel karşılığı olacaktır sizlerden kesinlikle link ekleme gibi işlemler talep etmiyoruz.Mutlu ve bol hitlerde kullanmanız dileğiyle.
Bot Yazılım ve Dağıtım Hakkı Sahibi,
Ahmet YILDIRIM

Guncelleme ;
Kod:
Link Yenilenmiştir!
Gelen Yenilikler ; 1 . Hepsini Sec butonu dahil edilmiştir. 2 . Ayarlar kısmındaki kaydetme problemi giderilmiştir. 3 . Artık herkes kendi ozel alanını kullancaktır. Kullanımı cok basittir , Eğer daha once bir yazı eklendi ise wordpress film sitenize , ozel alan adınızı ayarlar kısmında Film listesindeki ozel alanları post a eklerken : Ozel Alanları kullanma , sadece başlık detay ve resmi secip Ardından Film afiş/resim dosyasını : Ozel Alana Ekle =>> Ozel Alan adınız hangi ise onu secip kaydederseniz problemsiz şekilde gorsellerinize resimlerde eklenecektir. Eğer daha once herhangi bir yazı eklemedi iseniz temanızın ozel alanını oluşturup yukarıdaki anlattığım şekilde kullanabilirsiniz ben sizler icin dun geceden beri calıştım ve bu olayı tamamen oturttum. Son olarak eksik olarak gorduğum 2-3-45-6- gibi sayfalarda icerik eklemiyordu o sıkıntıyıda giderdim ve ana konudaki link'i yeniledim arkadaşlar. Bol hitli gunlerde kullanmanız dileğiyle... Detaylı incelemeniz icin demo adresi ;
DEMO

http://www.1izle.com/1izle.com.rar