Herkese selamlar,,,

Yeni bitirdiğim wordpress temasını paylaşarak yorumlarınızı almak istiyorum.

Tema genel olarak sade bir tema olarak değerlendirilebilir. Daha cok gri, mavi ve beyaz renklerden oluşuyor. Kişisel bloglar icin kullanılabilecek bir tema olabilir.

Temanın header kısmında Blog Başlığınız ve hemen altına sloganınız bulunuyor. Sağ tarafı boş bıraktım fakat oraya bir div actım. Ben bu bolume twitter daki son yazımı koydum, siz dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. ( Eğer sizde son tweet inizi gostermek istiyorsanız yorum bolumunden yardım isteyebilirsiniz. )

Ustmenude anasayfanız ile birlikte oluşturduğunuz sayfalar listelenmektedir.

Her yazının başına faydalı olabileceğini duşunduğum, kucuk sosyal medya ikonları koydum : Facebook, Twitter ve Friendfeed. Yazılarınız buradan cok kolay bir şekilde paylaşılabilir.

Bence her temada bulunması gereken bir ozellik olan tab menu seceneğini de temaya entegre ettim. Fakat tabmenu icindeki bileşenleri siz ayarlayamıyorsunuz. Burada Kategoriler, Arşiv ve Etiketler otomatik olarak bulunmakta. ( Bu kısıma da widget desteği vermeye calıştım fakat yapamadım.. )

Bunun dışında bir de tab menuden farklı olarak normal yan menu seceneğini var. Bu kısımı dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Yazıları bolmek icin PageNavi eklentisi kurdum, indireceğiniz dosyaların icinde bu eklenti bulunmaktadır. PageNavi kodlarını da temaya entegre ettim, sizin yapmanız gereken eklentiyi aktif etmek.

Footer kısmında ise ust menudeki gibi bir listeleme mevcut.

Yazılara gelen yorumlarda ise bir başka eklenti kullandım : Intensedebate. Bu eklenti de dosyaların icinde mevcut. Cok yararlı bir eklenti olduğunu duşunuyorum. Zaten Wordpress in geliştiricileri tarafından geliştirilmektedir. Bunun yanısıra Yakuter, Anarschi gibi bilindik bloglar da bu eklentiyi kullanmaktadırlar.

Yazılarda kullanmak isteyebileceğiniz h1,h2,h3, ul ve li gibi HTML taglarına da stil verdim.

Tekil yazı sayfasında Benzer Yazılar desteğide bulunmaktadır.

Demo

Download