Her ay olduğu gibi themeforest'ın bir adet dağıttığı ucretsiz temaların tanıtımını yapmaya Mart ayında da devam ediyorum.
Themeforest'ın mart ayında ki ucretsiz teması gercekten cok başarılı, bir Wordpress teması. Temanın kullanımı, profesyonel bir fotoğrafcıya veya bir Giyim mağzası icin kullanmaya cok uygun.
Temada isterseniz Facebook yorumlarını isterseniz Wordpress yorumlarını aktif edebiliyorsunuz, temanın kendi panelinden arka plan muziği ekleyebiliyor, kolayca renk ve desen değiştirebiliyorsunuz. Tema full responsive, yani mobil cihazlara uyumlu ve istediğiniz gorunumu kullanabilmeniz adına bir cok sayfa, yazı sayfası gorunumu var. Tam ekran slayt ozelliği olan bu ucretsiz Wordpress teması, themeforest'ın bize sağlam bir kıyağı oldu bence.
Diğer yazılarımı takip etmeyenler icin tekrar hatırlatıyorum, temayı indirebilmek icin UYE GİRİŞİ YAPMIŞ OLMANIZ GEREKİYOR. Uye girişi yaptıktan sonra, tema sayfasına gittiğinizde, aşağıda ki alanı temanın sağ tarafında goreceksiniz ona tıklayıp temaya hic bir ucret odemeden sahip olabilirsiniz.

Temaya aşağıda ki adresten ulaşabilirsiniz, bilgi paylaştıkca coğalır diyerekten kaynak gostererek paylaşım ve yorumlarınızı bekliyorum.
Kaynak:
Bityavrusu.com
Mart 2014 Themeforest Ucretsiz Wordpress 360 - Panoramic Teması