Bu aralar nedense gunduzleri net baglantım yok. Kendi ihtiyaclarımı karşılaması anlamında yazdıgım bir script var.
Ozellikle webmaster arkadaşlarımızın cok işine yarayacagını dusundugum bu script neler yapar hemen anlatayım.
YHT = Yuregim Hesap Takip
Alacaklar Alacak ekleme / duzenleme İsim, Web sitesi, Mail adresi, Telefon, Yapılan iş, Alacak Tarihi, Toplam borc, Alınan Para, Kalan Borc gorebilme. Parca parca odeme alabilme.Bir nevi taksitlendirme. (Alınan odeme ana borctan otomatik duşer.) Alacaklar listesinde toplam alacak, toplam alınan ve kalan bilgilerini gorebilme Alacak para tamamıyla bitince en son odemenin alındıgı tarih ile otomatik arşivleme. (Odemesi bitenler Alacak listesinde gorunmez)

Borclar Borc ekleme / duzenleme İsim, Web sitesi, Mail adresi, Telefon, Alınan hizmet , Alacak Tarihi, Toplam borc, Odenen para , Kalan Borc gorebilme. Parca parca odeme yapabilme.Bir nevi taksitlendirme. (Yapılan odeme ana borctan otomatik duşer.) Borclar listesinde toplam borclar, toplam odenen ve kalan bilgilerini gorebilme Borcunuz tamamıyla bitince en son odemenin yapıldığı tarih ile otomatik arşivleme.

Arşiv Ay ve Yıl olarak otomatik arşiv oluşturma. Her ay icin o ay toplam odenen, toplam alınan ve kÂr yada zarar (otomatik tespit) bilgilerini gorebilme. Ay icerisindeki butun bilgileri tek tık ile silebilme. Arşiv oluşturulan ay'a girildiğinde o ay icerisinde yapılan butun alacak ve verecekleri gorebilme ve silebilme. Odeme yapılan/alınan tarihi ayrı ayrı gorebilme.

-

Scripti tamamen kendi ihtiyaclarımı gidermek icin yazdım arkadaşlar. Ama konunun başında da belirttiğim gibi webmaster arkadaslara ilac olabilecegini duşunduğum icin paylaşmak istedim. Acık kaynak kodlu bir yazılımdır ve geliştirmeye acıktır. İlkkez FUUB.NET'te yayınlanmıştır. Fonksiyonlar icerisindeki yapan() fonksiyonunu kaldırmazsanız cok sevinirim. Bunun sebebi tamamen; guncelleştirme yaptıgınızda bana oradaki adreslerden ulaşmanızı istememdendir.
Bugun aslında "Notlar" ve "Backlink" diye bolumlerde yazacaktım ama aceleye geldi. Bir dahaki surumde backlink alış/satış. Eklenen kelimelerin o sitede olup olmadıgını kontrol edebilme. Ekleme tarihleri arasındaki farkı gorme. Backlink alacagı ve verecegi hesabını tutabilme. Herhangi bir konuda Not ekleyip duzenleyebilme gibi ozelliklerde koyacagım. Sizinde fikirleriniz , onerileriniz yada geliştirmeleriniz olursa script altında belirttiğim yerlerden bana ulaşabilirsiniz.
Umarım işinize yarar.
İndirme:
www.yuregim.com/kontrol.rar
Kullanıcı adı : admin
Şifre: admin
İyi calısmalar.