Merhaba arkadaşlar. Uzun bir suredir aktif olamasakta uzaktan takip ediyorduk gundemi. Bildiğiniz uzere Sipsi isimli wordpress temasını Buraş İşci kardeşim ile piyasaya surduk ve 2 surumde toplam 475 farklı web sitesinde kullanım başarısı yakaladık. Ozellikle paravan site acan arkadaşlarımızın vazgecilmezi oldu ki bu bizim icin gurur verici birşey.
Burağın sınavları olduğu icin bu yıl pek aktif olamadı ki bende 6 ay once bakanlıkta calışmaya başladım ve reel hayatımız daha ağır gelmeye başladı. Yaz gelmesiyle birlikte fırsat buldukca nete girebiliyorum. Bu aralar vaktim olduğu icin ilk once kendi tasarımımı yenileme kararı aldım bunun hemen ardından Sipsi v3 icin calışmalara başlıyoruz ancak busefer farklı birşey yapılacak...
Sipsi v3'u siz değerli kullanıcılar belirleyecek. Tema icin duşuncemiz Blog ve Portal birlikte kullanılması. Tasarımından tutun aklınıza gelecek herşeyi icin onerilerinizi bekliyoruz. Yapacağınız her yorumu bizler tek tek not alacağız ve coğunluk neye karar veriyorsa o tarz tema yapımına başlanacak. Son SEO gelişmeleri ile yapıyı daha da farklı hale getireceğim, site hızından optimizesine kadar herşeyi duşunerek yapmak istiyoruz. Yani amacımız tema 1 ay gec cıksın ama herşeyiyle bir butun olarak cıksın istiyoruz.
Nasıl bir tema istersiniz ornek sitede gosterebilirsiniz, duşunceleriniz fikirleriniz bizim icin onemlidir. Tema ucretsiz oalcaktır.
Sizlerden ricam sitem uzerinden yorum atarsanız vaktim oldukca hepsini onaylayacağım. Tum webmaster forumlarına konu acdığımız icin her forumu takip edemem yoğun calışıyorum.
Onerilerinizi bekliyorum.
Konu Linki: http://www.ertandonmez.com/sipsi-v3-wordpress-temasi-on-fikir-konusu.html
Sipsi v3 Wordpress Teması [On Fikir Konusu]
Wordpress Temaları0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Programlama ve Yazılım
- Web Tabanlı Uygulamalar - Aplikasyonlar
- WordPress
- Wordpress Temaları
- Sipsi v3 Wordpress Teması [On Fikir Konusu]