Merhabalar;

İnternette bulduğum bazı bolumlerini kendim editlediğim online mp3 dinletme scriptini paylaşıyorum.

Scriptin başlıca ozellikleri;
+ AJAX Mp3 Player
+ AJAX Sozleşme Bolumu
+ Admin kontrollu
+ MP3leri otomatik olarak ekleyen BOT
+ Bircok tema seceneği
+ Manuel olarak muzik ekleme
+ Sponsor reklam ekleme
+ Yonetici ekleme gibi

Kurulum ;

İndirdiğiniz dosyası rardan cıkartın. İcinden cıkan tum dosyaları ftp'ye yollayın. Bu sırada kendinize database oluşturun.

Dosya aktarımı tamamlandıktan sonra " inc/baglan.inc.php " ve " admin/mp3bot.php " dosyalarına database bilgilerinizi doğru şekilde girin.

Sonrasında "siteadresiniz.com/kurulum.php" calıştırın. Karşınıza admin bilgilerinizi oluşturmanız gereken bolum gelecektir. İsteğinize gore bilgilerinizi giriniz ( girdiğiniz bilgileri unutmayın) . Sonrasında sizden kurulum.php dosyasını ftp'den silmenizi isteyecektir. Ftp'den kurulum.php dosyasını siliyoruz. Script başarılı bir şekilde kurulmuştur.

Admin panelinize "siteadresiniz.com/admin" adresinden oluşturduğunuz admin bilgilerinizle giriş yapabilirsiniz.

Fakat ilk kurduğunuzda sistemde kayıtlı muzik bulunmaz. Bot sayesinde cekeceğiz.

"siteadresiniz.com/admin/mp3bot.php" calıştırıyoruz.Muzikler siteye eklenmeye başlıyor.

Not: Bot adresini calıştırdığınız zaman karşınıza uzun hata kodu cıkıyorsa (Warning: session_start ) gibi aldırış etmeyiniz. Dikkat ederseniz sayfa surekli yenileniyor. Mp3'ler teker teker ekleniyor. Hic tamamlanmasını beklemedim. Yarıda kestim. Ama muzikler eklenmiş. Ne kadar cok beklerseniz o kadar cok muzik eklenir.

Demo icin Buraya bakabilirsiniz.

İndirmek icin Buraya tıklayınız.