İlk olarak merhabalar arkadaşlar, bu kurumsal site işini bundan 1 sene once bir muşterim tarafından aldım. Sorunsuz bir şekilde yaptım. Fakat 1 senedir odeme alamadığımdan tesliminide yapmadım. Hosting ve domain ucretide cebimden cıkıp verdiğim emekte yanıma kar kalmıştır. Belki birilerinin işine yarar diye paylaşıyorum. Spesifik olarak bir firma icin yapıldığından bazı yerler admin paneli yardımıyla ne yazıkki duzenlenemesede sitenin resimlerdede gorebileceğiniz gibi coğu yeri kolaylık ile duzenlenebilmektedir. Site tasarımı komple bana aittir. Kodlamasıda bana aittir. Admin paneli tasarımı internet uzerinden hazır temin edilip ihtiyac doğrultusunda cok buyuk duzenlemeler yapılmıştır.

Not: Veritabanı icerisinde giriş yapabileceğiniz bir kullanıcı mevcuttur.
K.adi: admin
Şifre: admin
Bu bilgiler yardımıyla admin paneline girip, admin hesabının bilgilerini değişerek kullanıma devam edebilirsiniz.

* Demo koymaya gerek duymuyorum. Resimlerde herşey acıktır. İsteyen kurup deneyebilir.

Dosyalar icerisinde FTP Dosyaları, PSD Dosyaları ve Veritabanı Mevcuttur. Biraz kod bilgisi ile heryeriyle rahatlıkla oynayabilirsiniz. Takıldığınız yerlerde neyin nerede olduğunu acıklayabilirim. Admin panel sistemi sorunsuz olarak calışmaktadır. Gerisini resimler anlatsın

Dosyalar icerisindeki sistem.php dosyasını acıp resimdeki yerlere database name, k.adi ve şifrenizi girdiğinizde sistem sorunsuz calışıcaktır. Tabi site adresi kısmını guncellemeyi unutmayın.

Dosyalar tekrardan elden gecirilmiştir. Buyrun guncel indirme linki: Tıkla insin