MJTurkiye'ye ozel 10 kişiye birer hediye tema veriyorum arkadaşlar.
0 ile 100 arası 10 adet numarayı BU ADRESTEN rastgele tutturdum ve ekran goruntusunu aldım.
Bu 10 numaradan birisini bilen kişi BURADAKİ Ozel Wordpress temalarından istediği birisine ucretsiz sahip olacak.
Tahmininizi buradaki başlık altından cevap yazarak yapınız. Tahmin yapmadan once sayının soylenip soylenmediğine bakmanız faydanıza olacaktır.
Yapılan tahminler mjdeki bu mesaja editlenerek eklenecektir her seferinde.
- Her uye 1 defa tahminde bulunabilir ve tahminini değiştiremez.
- Temayı kazanan kişi sadece 1 sitede kullanabilir. Devredemez, satamaz, alttan sponsor linki kaldıramaz, sonradan tema değişimi isteğinde bulunamaz.
- Kazanan bir numara ikinci bir kişi tarafından soylense dahi gecerliliği olmayacaktır.
- Daha onceden soylenen bir numarayı soyleyen kişi hakkını kaybeder.
- Kazanan kişi temayı sitesine kendisi kurar (temaların icerisinde kılavuzlar var)
- Yarışma 10 adet temanın da dağıtılması ile son bulur.
Kazanan kişiler spider58 gmail.com MSN adresimi ekleyerek benimle iletişime gecebilirler.
Yarismaya katilmak ve sonuclari izlemek icin buraya arkadaslar: http://www.mjturkiye.com/yarismalar...-birer-ucretsiz-wordpress-temasi-yarisma.html
MJTurkiye'ye ozel 10 kişiye, listeden sectikleri bir premium wordpress tema ucretsiz
Wordpress Temaları0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Programlama ve Yazılım
- Web Tabanlı Uygulamalar - Aplikasyonlar
- WordPress
- Wordpress Temaları
- MJTurkiye'ye ozel 10 kişiye, listeden sectikleri bir premium wordpress tema ucretsiz