Cal. in. tek. olarak WordPress icin kullanıcılarımızın isteği doğrultusunda geliştirmekte olduğumuz Genetik temasını yayına sunuyoruz. Ustune basa basa geliştirmekte olduğumuz diyoruz cunku bir şeyi ureten kişi icin urettiği şey hic bir zaman tam olarak "bu oldu, bu tamam, yaptım bitti hadi satalım" değildir. Her zaman bir tık ustu mumkundur ve kullanıcılarımıza onu sağlamayı planlıyoruz.

Genetik teması halen geliştirilmekte olan ve kullanıcılarının istekleri doğrultusunda her guncellemede bu istekleri yerine getiren bir tema olacak. Acıkcası şu aşamada benim icin tema beta'nın betası... Ancak size bir teklifle geliyorum; gelin beraber geliştirelim.
Genetik temasını satın alarak sadece bir urun değil hizmet satın olacaksınız.
Canlı Demo | Satın Al 80 TL
PM ile de iletişime gecebilirsiniz.
Odeme yolları: Deniz bank, PayPal
BAŞLICA OZELLİKLERİ
Akıllı arama cubuğu (ararken yazı bulma) Mobil ve tablet uyumlu responsive tasarım HTML5 kod yapısı Ozelleştirilebilinir alanlar Yonetilebilir responsive reklam alanları Sabitlenmiş simetrik yazı ici ve yan menu Ac/kapa kısımlar Kod bilmeniz gerekmez Gorsel duzenleyici ve harici yonetim paneli SEO uyumlu %100 Kullanıcı deneyimi (Google standartları) En eğlenceli 404 sayfalarından birisi DEMO (ileri guncellemelerde duzenlenebilir olacak)
TEKNİK DESTEK İMKANI
Satış sonrası memnuniyetinizi sağlamak icin ilk 1 ay ucretsiz teknik destek vermekteyiz. Onun dışında resmi sitemiz olan Cal. in. tek. topluluğuna kayıt olarak her turlu desteği alabileceğinizin teminatını veririz. Ekstra destekli plan satın alan muşterilerimiz icin skype uzerinden anlık destek vermekteyiz.
LİSANS TİPİ
Satışlarımız sadece domaine lisanslı olarak yapılmaktadır.
GUNCELLEME OZETİ
Genetik v1.2.0 5 Mart 2016
Genetik v1.2.0 guncellemesi yayımlandı. Oncelikle bu guncellemenin daha cok optimizasyon ve gorsel anlamda yenilikler kattığını soylemeliyiz. Guncelleme notları;
W3 CSS Valid (Kontrol et) W3 HTML Valid (Kontrol et) JS, JS Defer optimizasyonu Hızlandırma optimizasyonları (Kontrol et) Yeni bir responsive boyut Mobile yatay ve tabletler icin (Kontrol et) Akıllı arama kısmı daha stabilize edildi Rastgele yazı butonu eklendi Gorsel ilginizi cekebilir alanı Feedburner icin alt kısıma yeni bir alan Alexa icin alt kısıma yeni bir alan Twitter api kullanarak son tweetleri gosteren bir alan (Panel yonetimi gorunumu) H1,H2,H3 etiketlerinin duzenli ve duzgun kullanımı Okunabilirliğin kolaylaşması icin yazı ici ust kısıma golge efekti Yorum alanı değiştirilebilir yazar rutbesi (Kontrol et) Ek sayfalarında ki sorun cozuldu Ozel kategoriler icin yazı sayısı ve kategori iconu belirleyebilme Mobil icin daha optimize arayuz Mobil icin yeni navbar butonları Mobil icin kullanımın kolaylaşması yonunde ust kısıma kategoriler eklendi
Değişikliklerin canlı onizlemesi
Genetik v1.0.0 22 Şubat 2016
Genetik v1.0.0 Yayımlandı!