Temayı kendinize gore duzenleyecek olduğunuz kısımları yapmış olduğum tema paneline ekledim. Tema paneli sayesinde bazı kısımları kendinize gore ayarlayabilirsiniz.
Kişisel bloglar icin kodlamış olduğum temayı belki beğenip kullananlar olur diye ucretsiz olarak dağıtıyorum. Temayı paylaştıktan hemen sonra yeni bir tema icin kolları sıvadım. Dipcukadam WordPress Temasında'ki eksiklerimi giderecek ve cok daha iyi tasarımlı bir tema yapacağım...
Dipcukadam WordPress Teması benim ilk deneyimim olduğu icin lutfen eksiklerimi maruz gorun. Temayla ilgili yaşanan herhangi bir sorun olursa yorum atmanız yeterli, elimden gelen yardımı yapacağım.
Temanın seo puanı aşağıdaki gibidir;

Not 1: Temanın sidebar kısmında bulunan "Bağlantılar" kısmını tema dosyasındaki sidebar.php dosyasından kendinize gore değiştirebilirsiniz.
Not 2: Temada yorum kısmının aktif olması icin "Disqus Comment System" eklentisini Eklentiler kısmından eklemeniz gerekiyor. Temaya gore bir yorum alanı yapmadığım icin bu eklenti sayesinde hazır bir yorum kısmı gelecektir.
Daha fazla soze gerek yok arkadaşlar. Temayı beğenen indirip kullanabilir
Temanın resimleri aşağıdaki gibidir;

Temayı İndir