İlgili bir başlık gormedim bu yuzden uyesi olduğum bu "paid to surf" sitesini paylaşmak istedim. Paid to surf sitesi yalnız bedava bir site değil, hesabınızın acık kalması icin hesabınızı upgrade edip paralı uyeliğe gecmeniz gerekiyor, her bir upgrade unitesi $6 ve en cok 1000 unite alabiliyorsunuz yani 6000 dolar yatırabiliyorsunuz, her gun siteye girip en az 12 web sitesi ziyaret ediyorsunuz (autosurf) ve her gun icin yatırdığınız paranın %12sini alıyorsunuz, upgrade unitelerinin omru 12gun, yani her gun girip surf yaptığınızda 12gun sonra ilk yatırdığınız paranın %144`unu alıyorsunuz. Yani $6 lık unite aldığınızda 12gun sonra geriye $8,64, mesela $60lık unite alırsanız $86+ alıyorsunuz. Ayrıca sizin uye yaptığınız kişilerin yatırdığı paranın %12si de size geliyor, bunun dışında sitede paid to click bolumu de var, orada reklam cıkarsa onlara tıklayarak ta para kazanabiliyorsunuz. Yani gunde 15-20 dakika ayırarak yatırdığınız paraya gore gunde $860 gibi bir para kazanabiliyorsunuz.

Siteye yaklaşık 1 aydır uyeyim, $6 ile başladım odememi aldım, ikinci $6`ın suresi bugun doldu ve hemen $18`lık upgrade aldım. Site kesinlikle odeme yapıyor, en gec yedi iş gunu icinde odeme yapıyorlar, ben 4. gun odememi aldım. Şimdilik yatırdığım cok kucuk paralar ama artırarak devam edeceğim ki zaten bir kac ay boyunca aynı parayı işletince inanılmaz boyutlara ulaşıyor.

Şoyle bir hesap yaptım, Stormpay`in yaptığı kesintileri saymazsak, parayı %100 verimle işleterek her gun girip surf yaparsanız, ilk başta yatırdığınız 60 dolarcık 12gun x 10 = 120gun, yani 4 ay sonunda 2200 kusur dolar oluyor! 120 yatırın, bunu hesaplamadım ama para katlanarak arttığına gore 6000 dolardan aşağı getirmez... Ki ciddi duşunenler icin $60 da $120 da kucuk paralar... Ama siteyi denemek icin tabii $6 ile de başlayabilirsiniz, burada $6`ı odeyemeyecek kimse yoktur herhalde ve bu $6 size yuzlerce binlerce dolar kazandırabilir Yalnız tavsiyem odeyebilirseniz $18 ile başlamanız, boylece 12 gunluk karınız bir upgrade unitesi fiyatı olan $6dan buyuk olacak, yani her 12 gunde bir para kendini en az 1 unite yukarısına cıkartıp bir sonraki karınızı daha da artıracak. Bir de 12 gun sonunda bir unitenin suresi dolduğunda odemeyi beklemeyin, hemen o gun yeni upgrade paketi alın ki zaman kaybetmeden aynı surede daha cok kar edin.

Ben gelecek yaza kadar para biriktirip teleskop almayı duşunuyordum, $1000`lık bir teleskop alsam diye hayal ediyordum, bu siteyi sanki tanrı gonderdi, sadece 60$ yatırsam o para yaza kadar 7000-8000 dolar olabilir, teleskobun kralını alırım herhalde

Amacınız internette para kazanmaksa, bu site boyle sorunsuz işlediği surece site acıp google reklamlarıyla para kazanmaya calışmak hikaye, uğraşmaya bile değmez, başlangıc icin sadece 1 aylık hosting masrafınızı yatırsanız bile 1 sene icinde coğu sitenin getiremeyeceği 1000lerce dolara sahip olabilirsiniz, ya da buyuk oynayıp belki 100binlerce dolara sahip olursunuz

Kayıt icin buradan buyrun: 12DailyPro

Sorularınızı, goruşlerinizi yazın arkadaşlar, fikirlerimizi paylaşıp kazancımızı artıralım. En onemlisi boyle iyi kazandıran ve kesin odeme yapan bir site bulmuşken bu fırsatı kacırmayalım, ustelik başlangıc icin sadece $6 bile yeterliyken.

Bu arada payment processor olarak StormPay ve E-Gold kabul ediyor site, StormPay`i şiddetle tavsiye ederim, eğer NetIBA sertifikası da alırsanız Stormpay direk Turkiye`de ki banka hesabınıza biriken paralarınızı gonderiyor, 3-4 gun icinde paranız elinizde olabiliyor...