Bitcoin Cash'e Yatırım Tavsiyesi

Artık Amerika'da Vergi Gunu geldi ve gecti, kripto para birimi piyasası da aşağıya doğru seyrediyor. Dijital para birimlerine odaklanmış bir yatırım firması olan BKCM'nin kurucusu ve CEO'su Brian Kelly , alt paraların da geri donuş yapacağını ve bitcoin Cash'e yatırım yapmayı onerdiğini soyledi.

Bitcoin Cash'in Coinbase'e gore yaklaşık 13 milyar dolarlık piyasa değeri var ve Salı gunu saat 5.30'da Salı gunu 763 dolar civarından işlem goruyordu.

Kelly, yatırımcıların daha kucuk coinler tarafından korkutulmaması gerektiğini soyledi.

"Bazı insanlar diyor ki, gercekten bitcoin nedir?" Bu sorunun cevabını şoyle verebiliriz. Bitcoin'i daha genel gormek gerek ve bu yuzden de tum kripto paraları bir Bitcoin olarak değerlendirebiliriz.

"Ben taraf tutmuyorum," dedi Kelly. " Herkesin buna karar vermesine izin vereceğim. Sadece para kazanmak istiyorum." Kendisi gercekten de buyuk paralar kazanan bir isim ve bu işi hakkıyla yapanlardan.

Bitcoin Cash

2017 yılında bir catallanma ile*Bitcoin‘den ayrılan Bitcoin Cash, şimdi gecen haftaya gore yuzde 35 daha değerli.

Neden catallanma oldu?

Bitcoin de boyle benzer bir olayı 2017 senesinde yaşadı ve kendisinden bir Bitcoin Cash ortaya cıktı. Bunun sebebi ise aktarım maliyetlerinin ve blok başına binen veri miktarının azaltmaya calışmaktır. Şimdi ise aynı durum Bitcoin Cash icin de gecerli.

Geliştiriciler, gercekleşecek mecburi catallanmayla birlikte*Bitcoin Cash‘in blok boyutunun orijinal boyutu 8 MB’den dort kat artırarak 32 MB’ye cıkaracak.

Bitcoin Cash’in 15 Mayıs tarihine kadar yukseliş eğilimini surdurup surduremeyeceği ise merakla bekleniyor.

Bitcoin'e bir alternatif olarak kısa bir sure once ortaya cıktı ve bu kısa zaman icerisinde buyuk miktarda parayı ve bir yatırımcı kitlesini kendisine cekmeyi başardı. Şu anda değeri 1200 Doları aşmış durumda. Son birkac gundur de istikrarlı bir şekilde buyumeye devam ediyor.

Bitcoin Cash'e yatırım yapan kullanıcı sayısı her gecen gun artmakta ve bu kullanıcılar şuan icin surekli olarak kÂr ustune kÂr koymaktadır. Bu yuzden piyasaları ve bu tarz haberleri yakından takip etmekte buyuk fayda var. Boylece fırsatları anında yakalayabilirsiniz.