ONAY ALMADAN YAPILAN ODEME VE İŞLEMLER KESİNLİKLE KABUL EDİLMEZ VE DOĞACAK SORUNLAR KARŞI TARAFIM SORUMLULUĞUNDADIR
HalitVuran' Alıntı:
Paradan cok guvene onem veren bir dostumuz, kardeşimizdir. Sayısız kez ticaret yapmış ve hicbir sıkıntı yaşamamamışızdır. Kendisiyle dost olduk.
Borc para lazım dese gozu kapalı olarak verecek onlarca kişi tanıyorum.
Guvenilirdir, tertemizdir.
Genişletmek icin tıkla ...

Filmkorku' Alıntı:
2 Bin TL değerinde BTC bozduruldu. Hızlı bir arkadaş tavsiye ederim.

MeSsO_' Alıntı:
toplamda 30.000 TL yi gecik eth aldım problemsiz ve hızlı işlemler teşekkur ederim

[/CENTER] Webdestek' Alıntı:
6K TL'ye yakın BTC satışı yaptım. Once BTC gonderip sonra odeme aldım. Saolsun arkadaş oldukca ilgilendi. Guvenilir biri.

MeSsO_' Alıntı:
12k lık coin alındı sorunsuz

brooklynin' Alıntı:
Kardesim hayirli olsun site tamamen aktif hale geldiginde ozellikle yurt disinda yasayanlar ragbet gosterecektir eminim digerlerinden cok daha onde olacak bende merakla bekliyorum bahsettigin ozellikleri olmasi bile digerlerinden farkli yapacak hadi bakalim bekliyorum..... kardesim sana ve arkadaslarina kolay gelsin

CacTuS' Alıntı:
Cok efendi bir arkadaş. 1000TL'lik BTC bozdurdum. Hem muhabbet ettik hem guzel komisyon oranı sundu sağolsun Hayırlı işler hocam.

akif68' Alıntı:
btc alınmıştır . ilgili arkadaş teşekkurler

Ebubik' Alıntı:
bitcoin odemesi yaptırılmıştır teşekkurler guvenilir

ESSA' Alıntı:
sağolsun kardesim ucretsiz transfer yaptı gayet ilgili

realist34' Alıntı:
Bitcoin satılmıştır Arkadaş oldukca ilgili hic bilmediğimiz konularda yardımcı oldu sağolsun gozunuz kapalı guvenip işlemlerinizi yapabilirsiniz. Once btc aldı hesaba gecince odemeyi yaptı teşekkurler tekrardan

kerimoglu' Alıntı:
2 LTC işlem yapıldı teşekkurler

yazilimajansi' Alıntı:
Btc alındı. Guvenilir ve hızlı hizmet. Cok teşekkur ederim.

GBayraktar' Alıntı:
bir miktar eth alındı.. ilgili arkadaş.

yazilimajansi' Alıntı:
Hayırlı olsun, kısa bir suredir BTC al sat hizmeti alıyorum. Guvenilir sorunsuz hizmet istiyorsanız kesinlikle tavsiye ediyorum.

karakore201' Alıntı:
Arkadaştan 3.000 TL lik BTC aldım. Doğrusu hem komisyon oranları uygundu hemde cok ilgili bir arkadaştı kendisi. Beni yarı yolda bırakmadı yani. Soylediklerini zamanında yerine getiren bir arkadaş. Doğrusu iş yaptığım insanların sozlerine sadık olmalarını ve yaptıkları işe onem vermelerini istiyorum. Bu arkadaş gercekten işine onem veren durust bir arkadaş. İş yapmanızı tavsiye ederim. Ben memnun kaldım yani arkadaş ile iş yapmaktan. Teşekkur ediyorum kendisine.

TaxiDriver' Alıntı:
Yuklu BTC işlemi yapıldı. cok hızlı. teşekkur ederim

ahmetahmet' Alıntı:
arkadaşla 35 bin tl ye yakın işlem yaptım parca parca 1 tanesinde bile sorun yaşatmadı. sayesinde paramı 2 katına yaklaştırdım sadece satmıyor ihtiyac duydugunuzda yardımda ediyor saat kac olursa olsun. kendisi işinin ehli guvenilirdir. sadece alım satımda değil her konuda desteği fazlasıyla oldu.

Abraxas' Alıntı:
100 dolarlık alım yapıldı gayet hızlı ve guvenilir. bol kazanclar

piyyon' Alıntı:
1000 TL'lik Eth alımı yapıldı, gayet saygılı bir arkadaş...

MesutDincer' Alıntı:
BTC Satıldı. Guvenilir uye hızlı işlem.

Aleyza' Alıntı:
BTC Alındı.Arkadaş cok saygıdeğer ve iyi bir insan kendisine teşekkur ederim.

alikacmaz' Alıntı:
10k btc alındı. hızlı ve son derece guvenilir, ilgili bir arkadaş. tavsiye ederim.

cralsplace' Alıntı:
1,8 BTC satılmıştır Hızlı ve guvenilir.