Bitcoin icin bu ay tam bir konsolidasyon ayı olarak nitelendirilebilir. Bitcoin teknik analiz ile belirlenmiş global destek ve direnc seviyeleri icerisinde ileri geri hareketler yaparak bu ayı gecirdi. Ay başında 2.000 dolar kadar duşen Bitcoin, 10.000 dolar seviyesinin altına gevşemişti. Şimdi ise 11.000 dolar direncinin altında seyrediyor.

Bitcoin İcin 10.760 Dolar Cok Kritik!
Eylul ayının sonuna doğru yaklaşırken Bitcoin analistleri cok onemli bir seviyeye odaklanmış durumda. Uzman trader Josh Rager, Eylul ayı sonunda Bitcoin ’in grafikte aylık mumu kapanmadan once 10.760 dolar seviyesi uzerinde kapanması durumunda yukseliş trendinin olumlu bir şekilde sureceğini belirtti. Aynı zamanda 10.760 dolar seviyesi, 2019 ’daki yukseliş rallisindeki aylık olarak ulaştığı zirve seviyesiydi. Bu seviye Bitcoin analistleri icin oldukca onemli bir seviye. Analist Josh Rager, şu sozleri sarf etti:
BİTCOİN ’İ YAKINDAN TAKİP EDİYORUM. AYLIK KAPANIŞA BİR HAFTA KALDI VE FİYATLARIN EYLUL SONUNA KADAR 10.760 DOLAR SEVİYESİNİN UZERİNE CIKMASINI İSTİYORUM. SPX VE DXY İYİ HAREKET EDERSE BİTCOİN İCİN İYİ OLACAĞINI DUŞUNUYORUM.
Genişletmek icin tıkla ...

Bitcoin İcin Piyasalar Onem Taşıyor
Dolar endeksinin yukselişte olması Bitcoin ’de satışları arttırdı. Bitcoin ’deki satışlarda diğer altcoinler uzerinde de hissedildi. Dolar endeksinin yeniden gerilemesi, Bitcoin, altcoin ve emtialar uzerindeki satış baskısını azaltabilir.

Kaynak: Bitcoin haberleri