Merhaba değerli İYİNET takipcileri.

Sizlere yeni bir platformu tanıtmanın heyecanını yaşıyorum. Belki daha onceden tanıtılmıştır, ancak benim tanıtım amacım sizlere gercek bilgiyi sunmak olacaktır.

Şimdi arkadaşlar nedir bu Viuly oncelikle bundan bahsedeyim. Viuly bir video paylaşım platformu. Buna en cok benzeyen ornek olarak Youtube'u verebilirim. Ancak ben gelecekte Youtube'un yerini alacağını duşunuyorum. Neden derseniz cunku Kripto Para oduyor

Bizim işimiz bu olduğu icin de en cok sevineceğimiz haber bu olmalı diye duşunuyorum.

Ozellikle ozgun icerik ureticileri her videolarında daha cok kazanmakta. Siz de Viuly'de yerinizi alıp videolarınızı eklemeye başlamalısınız diye duşunuyorum. Zira gelecekte yer bulamayabilirsiniz.

Size nasıl kayıt olacağınızı anlatayım.

Oncelikle Viuly'nin sitesine giriyoruz. Aşağıda 2 adet link var. Biri refli biri refsiz. Refli olandan kayıt olursanız bana bir nevi teşekkur etmiş olursunuz. Ama nereden kayıt olacağınız hic muhim değil. Cunku onemli olan sizin kazanmanız.

Ek olarak eskiden yani ben keşfedeli cok oldu yaklaşık 5-6 ay kadar once kayıt
olana 10 viuly veriyorlardı. Hala veriyorlar mı bilmiyorum.

Refsiz Link: https://viuly.io
Refli Link: https://goo.gl/U3uAai

Girdiğiniz sayfada klasik kayıt olma işlemleri. Bunun icin uzun uzun anlatım yapmayacağım. Cunku her sitede klasik kayıt olma işlemi vardır. Kayıt olun sonrasında mail onaylayın vs.

Giriş yaptıktan sonra kanal oluşturma işlemi yapmalıyız.

İlk yapmamız gereken şey menu kısmından Kanallarım kısmına girmek olacaktır

Kanallarım kısmından yeni kanal ekle butonuna bastıktan sonra kanal oluşturma formunu doldurmalısınız.

Tebrikler kanalınızı oluşturdunuz. Sonrasında Video yukle butonu ile birlikte kanalınıza video ekleyebilirsiniz.

Video ekle kısmındaki bilgileri aşağıdaki şekilde duzenleyebilirsiniz.

Bilgileri ekledikten sonra videoyu yuklemeliyiz.

Video yuklendikten sonra son işlem olarak kapak fotoğrafı secilmeli. Sonrasında videoyu yayınlayabilirsiniz.

Ben yaklaşık Ocak ayında kayıt olmuşum arkadaşlar. Sonrasında 4 video yukleyip bıraktım.

Oyle hit gelecek videolar da değildi acıkcası. Ama 7-8 goruntulenme ile 5 Viuly kazanmışım.

Yani burada kazanmak tamamen emek işi. Ne kadar ekmek o kadar kofte hesabı

Peki bu coinleri nasıl mı cekeceksiniz?

Tek yapmanız gereken myetherwallet adresinizi girmek ve cekeceğiniz miktarı girmek.

5 iş gunu icerisinde coinleriniz gececektir.

Bu arada arkadaşlar bu bir token değil. Dikkatinizi cekerim bu borsada işlem goren bir coindir.

CoinMarketCap: https://coinmarketcap.com/currencies/viuly/

Bu şekilde giderse Steemit ve Youtube'un rakibi olabilir. Şimdiden yerinizi almanızı oneririm.

Umarım faydalı olabilmişimdir. Konuya yorum bırakmayı ve goruşlerinizi bildirmeyi unutmayın.

İyi Forumlar...

Guncelleme:

Arkadaşlar odeme alabilmek icin en az jr. member olmalısınız. Bunu acıklamayı unuttum. Menuyu actığınızda otomatik olarak gorunen yıldızlardan sonra newbie yerine jr. member yazmalı. yada doğrudan junior.

Bu da referans sayısı vs ile değil otomatik olarak sizin aktifliğinize gore belirlenir.

Jr. olabilmek icin yapılması gereken bazı şeyler var. Ama bu referanslara gore hesaplanmıyor. Sizin aktifliğinize gore otomatik olarak hesaplanıyor.

Videolara yorum yapmak Videoları beğenmek yada beğenmemek Kaliteli videolar yuklemek Extra VIU yuklemek Video oluşturuculara bağış yapmak Reklamlardan gelir elde etme Yani siz bunları yaptıkca sizin platformdaki aktifliğinizde artmış olacak. Boylece siz de rutbe atlamış olacaksınız. Klasik forumlardaki gibi rutbeler var. Bunlar otomatik hesaplanıyor. Yani referans sayısı ile değil emek ve aktiflik ile alakalı bir şey.