Ulkemizde son zamanlarda yaygınlaşan web site acma konusunda ki gelişmeler ve web site uzerinden para kazanma fikirleri doğrultusunda ki yoğun artış ile beraber, doğal olarak artan arama motorlarında ilk sıra da cıkma isteği, dolayısı ile ulkemizde yuzde 90 ları bulan arama motoru olan google da ilk sırada veya ilk sayfalarda cıkma ihtiyacı ve buradan gelir elde etme isteği de zirvelere ulaşmış durumdadır.
Bu istekle beraber bir web sitenin artık olmazsa olmazı nedir? Sorunun cevabı artık SEO. Doğal olarak SEO MAKALELERİ. Seo ya yonelik makale yazdırma girişimleri. Bizde bu konularda kaliteli hizmet sunuyoruz. Google bir insan gibi duşunme yetisine sahip. Bunu unutmayın Japonca veya Cince bir makale cevirip sitenizde yayınlamanız bile artık yeterli değil. Google bunu tespit edip sitenizin Guven değerini Trust Rank değerini, katsayısını, yani sitenizin guvenirlik derecesini duşurmeyi ve hatta sitenizi hırsız diye tespit etmeyi bile becerme yetisine sahip. Unutmayın kaba deyimi ile hırsızlıkla suclanmak, hırsızlık damgasını yemiş bir insan, diğer insanların gozunde değerini yitirir ve bu damgayı ustunuzden asla atamazsınız. Bulunduğunuz mahalleyi, semti, ilceyi, şehri hatta ulkeyi değiştirmeniz ve hatta isminizi değiştirmeniz bile yeterli araştırma yapınca sizin hırsızlık damgası yediğinizi değiştirmez. Yani boyle bir damga yemek herhalde istemezsiniz.
Eğer makale yazma yada seo makalesi yazma, kısaca google gozunde değerli bir makale yazma yeteneğiniz yoksa ve/veya ben uğraşamam yaptırırım diyorsanız ! Ben yazıyorum ama bir turlu işe yaramıyor diyorsanız ! Yazdım ama google indekslemedi bile diyorsanız!
Ozellikle e- Ticaret siteleri ve kurumsal firmaların vazgecilmez bir gereği olan ust sıralara cıkma ve ust sayfalarda yer alma artık, ozgun anlatımla,başka yerde olmayan icerikle anahtar kelime iceren, hedef kitleye hitap ederken reklam kokmayan ama insanların doğal yonden okuma ve tıklama isteği uyandıran yazılarla yani Seo Makaleleri yazdırma sitenizi ust sıralara taşımanın en iyi ve kolay yoludur. Bu benim değil Google nin kabul gorduğu bir değer yargısı. Google icin ozgun ve başka yerde olmayan insanlığa faydalı bilgi iceren bir makale kadar değerli hicbir şey yoktur. Unutmayın!
Seo makaleleri nasıl olur? Seo icin en iyi yontem olan ozgun makale nasıl olur? Bir makale nasıl yazılmalıdır? Seo makalesi ile web siteme nasıl geri donuşum sağlarım? Gibi değerli soruların, değerli cevaplarını arıyor ve makale yazma teknikleri ile ilgili değerli bilgileri istiyorsanız?
seomakalesi.com
Seo makalesİ
Google Optimizasyon0 Mesaj
●7 Görüntüleme