skype adresim myzifirhit

MYZIFIR V4 CIKTI

Referans site belirleyebilirsiniz istediğiniz site olabilir ( Google, Facebook, Youtube v.s )

1 İpten birdaha hit gelmez full farklı iplerdir. Tek İp değildir

Aynı anda 3-4 kelimeye hit gonderimi yapabilirsiniz. Yani tek kelime sınırı yok.

Tek lisans ile cift pcde calıştırabilir. Ne kadar cok pcde calıştırırsanız hit artar.

Jinglink tabanlı ve jinglink exe si kullanılarak tasarlanmıştır. Source kodlarının %80 i kullanılmıştır. Spam kaynaklar ve ipler tamamen arındırılmış v3 e ek olarak 400 tane ek kaynak adresi eklenmiştir.

Hitlerin bir coğu abd dir cin hiti yoktur tr %5-10 civarı dır.

downloader ( ip indirdiği ) icin virus olarak algılanabilmektedir.

Gunluk şu kadar hit alırsınız diyemiyorum. 1k da alabilirsiniz 10k da hicbir şekilde yorum yapamıyorum v3 de birkac kez olay yaşadım sen orn 4k dedin 2k geldi gibisinden.

Hitler sayyacda guzel bir şekilde gozukmektedir. Referanslar gorulmeyebilir.

Google uzerinden gonderildiğinde sayyac ornek resimler:

http://www.sayyac.com/tr/stats/referrer_tracking/myzifirfilm

Sayyac goremiyor genelde ama gordugunde boyledir. Diğer sayaclar hakkında birşey diyemem gostermeyenlerde oluyor. Sadece googleden de değil facebooktanda, youtubedende, bingdende, yahoodanda, youtubedende, yada istediğiniz bir siteyi referans yazabilirsiniz.

ornek bir deneme whos anlık hit ( bu buyuk patlama hitimizin ulaşabildiği en uc nokta anlık olarak ):

http://e1301.hizliresim.com/15/m/j3ksc.png

sayyac icin eski programdan: http://f1209.hizliresim.com/11/5/cpgx1.png
normal hitler bunlardır ama şanssız gunlerde gunde 2-3k gonderebilir. ama istisnadır. Programımız yukarıdaki fiyatındadır ve o fiyat kalitesindedir yani 1000 tllik bir kalite beklenemez.
Programı bir kere alacaksınız sınırsız şekilde kullanabileceksiniz. Herhangi bir sınırlaması yoktur.Sadece 1 site icinde değildir site sınırlaması da yoktur. Vps de kullanma daha uygundur ama masaustu pclerdede calışır.
Program ucretsiz bir sistem uzerinden calışır. Program duzenlenmedir.
Programı alıp sonra ben kullanmıcam iade istiyorum v.s demeyiniz iade yapmıyorum. Beni tanıyan tanır. Bazı arkadaşlar var konuyu baltalamaya calışan her nasıl bir yorum oluysa olsun cevap vermeyeceğim.

NOT: Programı almadan once jinglink ve jinglinke dair herşeyi silin. Yoksa jinglink acılabilir.
Genişletmek icin tıkla ...

29,99TL

Odeme:
Eft ( Hesaba gectiği anda )
Halkbank ( Havale, Anında )
Sanalpazar ( Anında )
Paypal ( Anında )

HIZLI İŞLEMLER:

1dk icerisinde program elinizde olsun
hemen programı istiyorsanız:
http://www.myzifir.com/

ODEME:
paypal adresi: odeme@Outlook.com
işbank: Şube adı yerkoy yozgat
hesap no: 5920-0467278
ıban: TR590006400000159200467278
MUAMMER ŞAHİN
halkbank: Muammer Şahin
01011059 / HALK BANKASI YERKOY/YOZGAT
TR07 0001 2009 7860 0001 0110 59
Odeme yaptıktan sonra iletişime geciniz
PM: http://www.r10.net/private.php?do=newpm&u=52730
Yada R10 Dışı v.s

iletişim: Pm veya

detaylı bilgi icin skype ekleyiniz

Bayilikte veriyoruz 200TL ( Hit satışı program satışı değil )
Bayilik almadan hit satışıyı yapamaz vaya hitleri ticari alanda kullanamazsınız.

NOT: Programdaki lisans kodunu kaybetmeyiniz. Bir yere not alın eğer programı kaybederseniz geri verebileyim. Aksi taktirde birşey yapamam.

[/CENTER]

AhmetKofali' Alıntı:
Programı aldım,VPS'te kullanıyorum.Hit sayısında mukemmel bir artış var.Alexa'da cok iyi geriledi sitem.Ekstradan hitler Google kelime bazlı geliyor ve ziyaretciler ortalama 10 dakika sitede dolaşıyor.

Divinity' Alıntı:
Eski versiyonunu da almıştım.
Arkadaş cok ilgili ve yardımcı olur her konuda hic cekinmeyin.
Teşekkur ederim.

Incubus' Alıntı:
Oğleden sonra 4 gibi ekledim.

Saatte ortalama 500 yeni hit geliyor. Bunları kendi isteğinize gore programlayabildiğinizden %75 organik %25 direk ziyaret olarak ayarladım, sorunsuz calışıyor. Yer olarak Amerika ağırlıklı ardından Turkiye dahil tum Avrupa ulkelerinden var azar azar. Ortalama 3 sayfa ziyaretinde bulunuyor ve 1 dakikayı aşkın sitede kalıyorlar (programdan ayarı yapılabiliyor)

İlk deneyimlerim bunlar. Hit almasını istediğim siteyi duzenlediğim icin surekli size istatistiği paylaşamıyorum; ancak saatte 500 ortalama hit geliyor Teşekkurler tekrar program icin..

aliyk' Alıntı:
Bir adet lisans alinmistir program cok faydali cidden harika calisiyor hitler acaip yukseldi cok tesekkurler

SÂ'fî' Alıntı:
V3 zamanında almıştım, bugun V4'e yukselttim. Super bir programdı zaten, satan abimiz de delikanlı biri.

Teşekkurler.

Cagatlatan' Alıntı:
paypal uzerinden bir adet program alındı, gayet başarılı

ClubMusicTR' Alıntı:
Muammer ile daha onceden tanışmışlığımız ve ticaretlerimiz var. Kendisi bundan 1 sene once bana bir soz vermişti yeni versiyona yukseltmeyi ucretsiz yapacağım diye ve sozunde durdu. Yoksa 20-30 liranın peşinde değiliz ama sozunu unutmayıp tuttuğu icin kendisine teşekkur ettim. Hatta icim rahat etmedi yinede odeme yapmak istedim ama canın sağolsun cevabını aldım. Eline koluna emeğine sağlık muammer hayırlı işlerin olsun.

tentena' Alıntı:
bir adet aldım, programı ilk actığımda buna mı para verdik, tuh dedim. ama ufacık program cok guzel calışıyor, tavsiye ederim. MyZiFiR de ilgili bir arkadaş, sağolsun.

WebSlut' Alıntı:
Urunu satın almamla beraber 15 dk icerisinde herşeyi ayarlayıp hizmete sundu yazılımı arkadaş.Kesinlikle oneriyorum.

creative1634' Alıntı:
program cok iyi herkeze tavsiye ederim

Penguenn' Alıntı:
Program guzel bir işlevi var. Teşekkurler

Linux' Alıntı:
Program cok guzel işliyor gunluk 10K`hit goruyorum.

Minorphobia' Alıntı:
programı başta ayarlıyamadım arkadaş sağolsun her yazışımda hızır gibi yetişti yardım etti sitemin yeni olmasına rağmen 5 milyonluk duşuş yaşadım hitler git gide artıyor kısa sure sonra resim eklicem tavsiye ederim

erkmm1' Alıntı:
programı dun aldım. size şukadarını soyliyim kesin alınıcak bir program. en kotu zamanda 25 aktif ziyaretci oluyor. hitler uctu

Incubus' Alıntı:
[/COLOR]1 adet lisans alındı ve deneme yapıldı. Gercekten başarılı bir program. Arkadaş da oldukca ilgili ve yardımsever. Odemenin ardından anında teslim edildi program ve sorunsuz calışıyor. Gercekten memnun kaldığım ender alış ticaretlerinden birisi son zamanlardaki, teşekkurler.

sentinus35' Alıntı:
Urunu sorunsuz teslim aldım gereken ayarları arkadas saolsun kendisi yaptı.

RockNRolla' Alıntı:
Bir adet program satın alındı, başarılı bir program organik hitler geliyor. teşekkurler

tigger' Alıntı:
1 adet alındı , Program cok başarılı, Tavsiye ederim

mytr' Alıntı:
arkadaş programı teslim etti.Takıldığımız yerlerdede saolsun yardımcı oldu teamwiever ile bağlanarak ilgili bir arkadaş tşkler.

bygeneral_35' Alıntı:
ilk programı zamanında kullanmıstım. Zifir arkadaşımda zaten işini temiz yapan bir insan tavsiye ederim bende alıcam yakında

konzara' Alıntı:
Detay bilgisi alabilir miyim kullanmayı bırakınca sitelere zararı oluyor mu

hit programı alınmıştır ilgili bir arkadaşımız cok tşkler

serinturk' Alıntı:
arkadaş sağolsun yardımcı oldu. alışveriş gercekleşti. iyi bir program tavsiye ediyorum

BySiriUS' Alıntı:
bir adet sorunsuz şekilde lisans alınmıştır.

PowerfuL' Alıntı:
Program sorunsuz calışıyor. 2 gunde 20k tekil hi geldi. Site yeni ve alxada iki gunde bir milyonluk duşuş oldu.

Tektufek' Alıntı:
Proğramı satın aldım arkadaş guvenilir bir o kadar saygıdeğer bir insandır. Sağolsun..

JudgeVedat' Alıntı:
1 adet satın alındı , kuruldu ilgili bir arkadaş.Bu arada program harika...

Rotasiz' Alıntı:
1 adet msn uzerinden sipariş verildi odemesi yapıldı.

Urunu sorunsuz teslim aldım gereken ayarları arkadas saolsun kendisi yaptı.

akmaster_91 Nickli Uyeden Alıntı
Program alındı arkadaş saolsun kurulumu ve anlatımını yaptı.

A3raham' Alıntı:
Program alındı, kuruldu, kullanıldı.
Almanya VPS'e kurdum. Dolayısıyla hic kapanmıyor.
Google refli değil direk gonderim yapıyorum.
Genelde US trafik geliyor bana. Azbişey endonezya malezya ve cin de geliyor.
Ama bariz ustunluk Amerika'da.
Acılan siteyi goremiyoruz, bizim siteyi acan da goremiyor. Program herşeyi arka planda hallediyor.
Organik hit cekmek ve Alexa'yı hedef alan ve amaclayan program hedefini ve amacını yerine getiriyor.

Teşekkurler.

N3FR3T Nickli Uyeden Alıntı
1 adet alındı teslim edildi program bakalım ilerki gunlerde yorumlarimi paylaşirim. İlgili bir arkadaş teamdan vs yardimci oluyor.

qwert' Alıntı:
Program alındı.arkadaş her soruma sagolsun cevap verdi. Hitler patır patır geliyor.

burak.atalay' Alıntı:
msn ekledim.

Edit: Urunu satın aldım. Problemsiz calışıyor. Hit geliyor teşekkur ederim.

CacTuS' Alıntı:
Program alındı. Gayet başarılı bir şekilde devam etmekte. Teşekkur ediyorum hayırlı işler.

Sabri' Alıntı:
program alındı, teknik servis cok hızlı ve sabırlı

Neymaro' Alıntı:
Bu programı tuttuum! Başarılı ve guzel ! Teşekkurler MyZifir !

Mr.Darkness' Alıntı:
Program 24 saat acık kaldığı zaman 19K'nın biraz uzerinde bir kullanısı gonderiyor ve kullanıcılar ceşitli ulkelerden geliyor. Programı 1 haftadır falan kullanıyorum sadece 2 tam gun acık bıraktım ve diğer gunler ortalama gelen hit 3-5K arası google'da sıra olarak yukselmesi cok zor olan bir kelimede 57'nci sıraya yukseldi sitem ( sitem ilk 500'de bile yoktu )

Fakat şoyle bir durum var birden o hiti gondermeniz program ile siteyi ust sıralara cıkartabiliyor fakat sonradan o hit aniden kesilir ise siteniz dibe vurabiliyor. Buna dikkat etmeniz gerekir.

Hayırlı satışlar.

Myzifir: Hit kesilme durumu yoktur asla. surekli olabilecek bir yontemdir.

Kaanatak' Alıntı:
1 Adet lisans satın alınmıştır.Hızlı gonderi icin teşekkurler

Otoliked' Alıntı:
1 adet lisans alındı teşekkurler

Bronzz' Alıntı:
1 adet lisans alındı teşekkurler

Chapa' Alıntı:
1 adet lisans alınmıştır