Arkadaşlar oncelikle resim falan koyamadığım icin uzgunum ama inanın cok kolay interneti cok aradım taradım ama paltalka nasıl girileceğini anlatan birşey bulamadım yeşil nick falan aramayın boşuna cunku bu yontem nasıl oldugunu bende cozemedim ama siyah nikle yeşil nik gibi gezinmenizide sağlıyo. aşağıda yazdıklarımı deneyin gercekten zor gibi gorunsede oldukca kolaydır alıntı bir yazı değil o yuzden biyerde takılan sorun yasayan olursa pm atsın cevaplarım. hadi başlayalım.
1)oncelikle googledan ''sockscap'' isimli programı buluyoruz ve bunu bilgisayarımıza kuruyoruz.
2)ardından tekrar google'a girin ve arama kısmına ''socks5 free list'' yazın.
en ustte cıkan internet sayfasını acın(bende hep en ustteki sayfa oluyo nasıl desem proxy adresleri ile dolu bir site olması lazım link veremiyorum cunku 50 msj yazmamışım link isteyen olursa bana pm atsın). bu sayfaya girdiğinizde goreceksinizki karşınızda bir suru proxy adresi var %si en yuksek olanı bulun ve hic bieşey yapmadan diğer adıma gecin
3)masaustunuzdeki sockscap iconuna tıklayın ve programı acın. File--->Settings i tıklayara karşınızda gelen ekrandaki socks server kısmına 2. adımda belirttiğim %si en cok olan adresteki proxy adreslerinden birini, Port kısmına ise o adresin portunu yazın. bilmeyenler icin acıklıym. orneğin soylediğim internet adresinde kendinize portlardan birini sectiniz diyelimki 221.204.253.154:1080 ı sectiniz. socks server kısmına 221.204.253.154 numaralrını port kısmına ise 1080 yazıyoruz. ardından protocol kısmındaki socks version 4 kutucugunu işaretleyip uygula tamam diyoruz.
4)socksCap programında ''new'' oğesine tıklayın profile name ye paltalk yazın command linea ise BROWSE yi tıklayarak masaustunuzdeki paltalkscene iconunu secin. dikkat edin orda size direk paltalkı gosterir zaten ama ne olur ne olmaz siz onu değil masaustundeki paltalkscene iconunu secin boş yere vakit harcamayın . ve ok diyin.
5)program ekranına gelen paltalk iconunda sağ tıklayıp Run Socksified diyin. bunu yapınca paltalk login ekranını acacaktır.
6)Log in ekranı karsınıza geldiğinde new user/ Get a nicknameyi tıklayarak kendinize yeni bir nick almanız gerekiyo daha once alınmış olan bir nikle giremezsiniz. ve paltalka girip odalarda gezinmeye baslayın.
soylediğim İnternet sitesindeki port proxy adresleri hep yenilenir cunku kimi port kapanır kimi port calışmaz bu durumda sizde onu kullanıp paltalka giremezsiniz. bu yuzden o siteyi hep takip edin ve numalarınızı yenileyin.
bukadar. eminim yapamayanlar olacaktır merak etmeyin bu yontem %1000 calışıyor ben 6 aydır bu yontemle takılıyorum eğer bi yerde bi sorun cıkarsa emin olun yapamadıgınızdan dolayıdır pm atın cevaplarım.
ayrıca belirtiym ''inspeak'' diye bir program var ben nerdeyse 10 yıldır paltalka takılırım ama sıkmaya başladı beni. inspeak bana paltalkın 10 yıl onceki halini hatırlatıyo. hic programla yeşil nikle falan ugrasmayın inspeak'i bir deneyin derim.
- ReadBull.net
- Programlama ve Yazılım
- Programlama
- mIRC Scripting
- Paltalka trden sİyah nİkle nasil gİrİlİr... İŞte burda