Sizlere cok guzel bir program tanıtmak istiyorum..Who-is sitelerine hızlı bir şekilde site ekleyebileceksiniz.En fazla 3 site ekleme hakkınız var, fazlası icin para odemeniz gerekiyor.
Programdan rapor alabiliyorsunuz, kullanımı basit bir program.Bir fotoğrafını aşağıda gorebilirsiniz.

Aşağıdaki Yukle butonu ile siteleri yukleyebilirsiniz.Klasorun icerisinde backlinksites.txt olması gerekiyor.
Ekle butonu ile kendi sitelerinizi ekleyebilirsiniz, en fazla 3 adet. Duzenle butonu ile backlink sitelerini duzenleyebilirsiniz. İstediklerinizi silebilir yada ekleyebilirsiniz.RSS beslemeleriyle ilgilide bir bolum var program yapımcısı ben olmadığım icin ayrıntılı bilgim yok.Ben sadece Turkceleştirdim ve sizlere sunuyorum.
Programın sadece en cok kullanılan bolumleri Turkceleştirildi, yani backlinklerle haşır neşir olacağımız bolumler.
Her programda olduğu gibi, bu programıda aşırıya kacmadan kullanın.Klasordeki listeden 100 adet belirleyin ve başka bir .txt dosyasına ayırın ve uygulayın. 3-4 gun sonra tekrar bir 100 adet ayırıp, uygulayın.
Bu şekilde listeyi bitirin, daha sağlıklı olacaktır.Sandboxa duşmek istemeyiz değil mi ?
İndirmek icin buraya tıklayabilirsiniz.