Uzun bir aradan sonra forum kategorilerine ufak bir gozgezdirdim, lakin konuya uygun pek bir yer bulamadım. Programın amacının google optimizasyon olduğundan yola cıkarak bu kategoriye konuyu acmayı uygun gordum.

Forumda arama yaptım senuke ve senuke x ile ilgili acılmış bir konu başlığı gozume carpmadı ( daha doğrusu hic bir konu başlığı yok ). Onceden acılmış bir konu var ise şimdiden ozurlerimide kabul edin lutfen.

Son zamanlarda ''black hat seo'' nun ne kadar populer oludğunu hepimiz bilmekteyiz. Programlar ozel yazılmış uygulamalar olmadan başarılı bir sonuc almak oldukca guc. İmkansız değil ama gercekten oldukca guc. Black hat seo programları arasında belki en beyazı ve en kalitelisi hic kuşku yokki ''senuke'' yeni adıylada ''senuke x''

Senuke X programı bu zamana kadar kullanmış olduğum ve kalitesiyle birlikte aldığı parayı fazlasıyla hakettiğini duşunduğum bir yazılımdır. Programın en buyuk ozelliği surekli kendini guncel tutması ve belli bir tecrubeden sonra neredeyse butun işleri kendi başına yapıyor olmasıdır.

Senuke 7.66 yani onceki versiyonda işlemleri manuel olarak siz programlıyordunuz yani start işlemini siz belirliyordunuz. 8 nisan 2011 tarihinde satışa sunulan senuke x ile calışmanızı daha onceden programlayabiliyor ve gunlere yayabiliyorsunuz. Calışmanızın buyukluğune gore dilerseniz 24 saatte bitmesini isteyebilir veyahut 1 hafta 10 gun gibi sure zarıfnda bitmesini sağlayabilirsiniz. İşlem suresini ne kadar uzun tutarsanız şayet yaptığınız iş o kadar kaliteli ve geri donuşude oldukca pozitif olacaktır.

Programın aylık ucreti 147 dolardır. Senelik veya limitsiz lisanslarıda mevcuttur. Senelik fiyatı 1.000$ dolaylarında gezinmekte sınırsız kullanım hakkı ise yanılmıyorsam 2.000$ civarındadır.

Gercekten kaliteli bir projeniz var ise ve surekli link alıyorsanız, bu program sizin ihtiyaclarınızı karşılayabilir. Ozelilkle yabancı icerikli siteler icin kusursuz bir porgramdır. Programın global dil olan ingilizce uzerine yoğunlaştığı icin ingilizce sitelerde verim alalamak gercekten ya acemilikten yada programa gerekitiği ilgiyi gostermemekten kaynaklanır.

Programın marifetlerine gelince bir kac cumle ile ozetleyeyim.

Programın kendi icerisinde kampanya oluşturma aşamasında diagram bolumu mevcuttur. Bir pain ekranını duşunursek sol taraftaki menude bulunan değerleri surukle bırak yontemi ile bu boş alana taşıyor ve sitemize uygulayacağımız seo yol haritasını oluşturuyoruz.

Yaklaşık 25-30 arası blog sitesine otomotik uye olup konu acabilmekte, 4000 e yakın kaliteli pr değeri yuksek forum sitesinden profil link alabilmekte, 50 + web 2.0 pagerank değeri oldukca yuksek sitelerden profil link alabilmekte, 20 + sosyal imleme sitesine uyelik acıp bloglardan alınmış olan linkleri buralara gondermekte aynı zamanda yine bloglardan ve sosyal imleme sitelerinden alınan rss adreslerini 30 + rss dizinine ekleme kapasitesine sahiptir.

Programın sayamadığım daha bir cok ozelliği bulunmakta. Pogramı satın almadan once 2 haftalık demo kullanabiliyorsunuz. Tabi bu kullanım icin oncelikli olarak paypal ile ( yurt dışında yaşayan arkadaşlar ) veya kredi kartınız ile paypal uzerinden satın alma işlemi gercekleştirmelisiniz.

14 gunluk sure zarfında programı beğenmeseniz şayet iptal edip ucret iadesi isteyebilirsiniz. Eski surumu ilk kullandığım zamanlarda 14 gunluk deneme surumunden sonra programı iade edip ucretimi sorunsuz bir şekilde almıştım.

Prorgamı detaylıca inceleyin ve youtub uzerinde bulunan eğitim videolarına mutlak suretle goz gezdirin derim.

Senuke x hakkında sorularınız var ise vakit buldukca bu konu altından yanıtlamaya calışabilirim. Programı kullanan başka arkadaşlar var ise değerli goruşlerini paylaşırsa sevinirim.

Program hakkında detaylı bilgi icin http://www.senuke.com

Sevgiler, saygılar.