Şimdi Buraya Konu Acma Amacım Nedir ?
Foruma Konu Acma Amacımı 2 Şekilde Acıklıyayım Birinci Olarak Irc ( Sohbet ) Sunucuma Ortak(lar) Aramakta Olmamdır Neden Diyiceksiniz İş Gereği Bazen Şehır Dısında Olabiliyorum Sunucuyu İlerletecek Ole Kos Kos Oturmayacak İnsanlara İhtiyacım Var ki Kesinlikle Bu İnsan(lar)dan Ucret Talep Edilmeyecek
İşlerimiz İyi Gittiği Takditde Sunucuya Yatırıp Yapıp Kendi Yağımızda Kavrulmaya Calısacağız
İkinci Amacım İse Sunucuya Yetkili Olabilicek İnsanlar Lazim Yetki Dağılımında İse 3 Network 2 root 3 services Alicağim Tabi Gelen Arkadasların Cevresinde Yetkili Alan Sunucu Arıyan Var İse Onlarlada Memnuniyetle Goruşebiliriz
Aramakta Olduğumuz İnsanlardan Belirli Kriterler Tabiki İstememiz Lazim
Oncelikle Onlinesi 4 Saatten Aşağı Olmıyacak
Sunucuya Gelip 1-2 Gun Takılıp Gitmiyecek
Gelen Kız Arkadaslarımıza Ole Ozeline Gidip Msn İstemeyecek
Sunucuya Girip Surekli Away Moduna Gecmiyecek
AMACI OLACAK
Hedefleri Doğrultusunda Calısacak
Kişiler Arıyoruz Ben Kimseyi Bulmasamda Bu Sunucuyu Zaten Tek Kaldırırım Lakin İstiyorumki Dostluklar Kurarak Yonetelim Zaten Services Adminden Tutunda Root'a Kada Kadromuza Gelen Arkadasların Hepsinde Telnet Olacak Fakat Guven Onemli Guvenimizi Sağlıyacak Hareketler Bulunduğu An Verilecek ki Buda O Arkadaslarımızın Elinde
Umarım Azda Olsa Bir Acıklama Yapmıs Bulunuyorum
Sunucuda BUlunan Sistemler : 7/24 Online OXM Oyun Botu
7/24 Online daHi Koruma ve daHiReklam Botu Varki Bunlar Nadir Sunucularda Vardir

7/24 Online KaOs Botu
Ben Yaparım , Ben Varim , Ben En Azından Elimden Geleni Yaparım Diyenler **** Msn Adresimizi Ekliyerek Ortağım İle Goruşur O Detaylı Bilgileri Bana Verir Bizimle Goruşebilir Duşuncelerini Paylasabilirler Herkeze İyi Forumlar Dileyerek Saygılarımı Sunarım
Talep Fazla Olursa Reseller de Domain Sahibine aYrı Host Acılıp Web Host Acılıp Kendi Webini Kasabilir Ama İrc Girişleri Bizde Olucaktır Kanalımıza Otomatik Ortak Bi Kanal Acılıp Gelen Userleri Orada Karsılayabilirler
Sunucu ortağı Ben Olduğum Maddi Problemim Yoktur Bilginize ..