Oncelikle bir emlak sayfası icin bir eklenti tarzı birşey bulunabilirmi. Bir cok yabancı emlak teması var ancak marez olduğu icin indirip kullanmak istemiyorum. Eğer varsa linki yoksa yapımı icin fiyatlandırmaya tabi tutarmısınız? Akabinde emlak sayfası olduğu icin arama alanının geliştirilmesi lazım. Yeni emlak eklenirken fiyatı, kac oda kac salon olduğu fiyat aralığı girilmeli ve detay aramadan kiralanacak veya satılacak, fiyat aralığı gibi bilgiler girilerek arama yapılacak. Şu ikisi hakkında bilgi gerekiyor. Yanısıra Google_Sitemap_Generator'u bir turlu kuramadım, hayır! Kurdum ancak 2 adet dosya oluşturacakmış ve 777 yazma izni vermek gerekiyormuş. Aracı bir program kullanmıyorum direk ftp'ye bağlanıyorum illa bu yazma iznini programlar aracılığı ile mi vereceğiz ? Değilse ftp'mden nasıl yazma izni verebilirim? Bu eklenti bahsedilen 2 dosyayı oluşturduktan sonra yazma iznini kapatmam gerekirmi ? Artı olarak sonsuz adında başlayan bir mp3 sitesinin altyapısı wordpress olan bir cok sayfanın index'ini kendine yonlendirdiğini oğrendim. Htacces dosyaları ile ilgili bir acık bulmuş duyduğuma gore. Htacces dosyasına hek onlemine dair ne tur yazılar yazabilirim?(cgi-bin tarzı dosyaları okutturmayacakmışız gibi) Onceki başlıklarda Htaccess'e hic girmememi soyleyenler olmuştu bu yuzden varlığına hic bakmadım ancak gorduğum kadarıyla birazcık kurcalamam gerekiyor ve farkediyorum ki htaccess dosyam yok bu dosyayı nasıl oluşturabilirim? Google'in indexlediği ancak bizim sildiğimiz konular 404 olarak adlandırılıyormuş ve 404.php yerine başka sayfalara yonlendirilebiliyormuş kullanıcılar htacc aracılığıyla bunu nasıl yapabilirim? Kurulumu gercekleştirdikten sonra bazı kaynaklardan elde ettiğim verilere gore setup(wp_config) dosyalarının silinmesi gerektiğinden bahsediliyor ve sidebarlara konulan log-in eklentilerinin acıkları olduğu soyleniyor bu ne kadar doğru acaba?
Ekleme: Guncel