Turkiyenen En Buyuk Film Sitesi Filmizle.Com.Tr Film Botu ! 3000binden Fazla Film 40.000Bine Yakın Yorum!
Bot Ozellikleri
1. Film Afişini, Film İsmini, Film Konusu, İmdb Puanı, Yapım Yılını, Oyuncuları, Yonetmeni Ve Alternatif İsimlerini, Senaryo Ve Film Hakkında 15 Yorumu, Filmin Butun Partlarını, Film Kategorisini Ceker.
2. Eklemek İstediğiniz Film İcin Etiket Oluşturur, Gitmesi Gereken Kategoriye Kendisi Gider.
3. Eklediğiniz Filmi 10 Defa Eklemeyin, Bot Eklediğiniz Filmi Size Gosterir. Gorunum
4. Autoseolink Kullanan Arkadaşlar Artık kullanmasın, Cunku Bu Bot, Oyuncuların İsimlerine, Kategorilere Ve Yapım Yılına Otomatik Link Oluşturur. Gorunum
5. Bot Yazılımına Sabit Kalmaz, Botu Siz Hukmedersiniz. Ayarlar Sayfa Gorunumu
6. Film İcin Yapılan Yorumları Duzenleyebilir, Değiştirebilirsiniz.
7. İstediğiniz Şekilde İstediğiniz Bolumu Ayarlayın.
8. Facebook Videoları Calıştıran Player Dahil !!
9. Dilerseniz +30TL Karşılığında, Videobb + Videozer Player, 70Dakika Sureyi Kaldırıyor!
Bir Tık İle, Tum Film Bilgilerini + Filmleri Ve Film Hakkında 15 Yorum Eklemek İstemez Misiniz ?
Yorum Neden Bu kadar onemli ?
Cunku, Ben Bir İzleyici Olarak Filmi Acmadan Once Yorumları Okurum, Ve Yorum Olmayan Bir Sitede Pek Dolaşmam; Bu Bot sayesinde Her eklediğiniz Filmde yorum olucak, yorum yazmaya ugraşmayın, Bot sizin icin film hakkında yorumları yapar.
Siteici Link
Biliyoruz ki, Herkez Başka Bir Siteden Backlink Alma cabasında, Ama Biz daha Kendi sitemizden link almamışık, Başka Siteden para veripde Neden Link alalım ?, Geliştirmiş Olduğum Sistem Sayesinde, Bot Tum Film Bilgilerine Link Verir. Kendi Siteniden Link Almış Olursunuz.
Genel Ozellikler
Oyuncu İsminden, Kategoriden, Film İsminden Arama yapabilme, Tum Yorumları Duzenleye Bilme Değiştirebilme.
Ayarlar Bolumu
Yorum Cekme Sayısını Belirleme, Başlıkları Duzenleme, Tum Etiketleri Tek Seferde Duzenleye bilme, Film Bilgilerini İster Linkli İsterseniz Linksiz Ekleyebilme (Linkli Ekleme Seo icin Şiddetle Tavsiye Edilir.) Ve İsterseniz Guvenlik İcin Bota Şifre Koyma.
Bot patlar mı ? Patlamaz!!! Cunku gelişebilecek her turlu sorunlar icin farklı farklı fonksiyonlar geliştirilmiştir. En Az 3 - 4 Yıl Sorun Cıkmaz. Aksi Halde, Botu Guncelleyip, Eklentiler Halinde Size Gonderirim.
Cok Daha Fazla ozellik Mevcut, Tek tek saymakla ugraşmayayım.
Odeme: İng Bank, Paypal, Garanti Bankası
Durum: Lisanslıdır.
Temanıza Entegre Etme Ucreti Dağil, Fiyatı Sadece 40TL dir.
[email protected]
Ekleme: Merhaba Arkadaşlar, Tum Bu Bot Yazılımı Bana Aittir.
Her Kodu Tek Tek Ellerimle Yazdım. "chaichen4" Adlı Uye Yasal Olmadan Satış Yapmaya Calışmış, Zaten Kendiside İyinet.com'dan Banlanmış. O Kişi'nin Elinde, Ne Bot Nede Bota Benzer Bir şey var. Dolandırıcılık Yapmaya Calışmış.
O Kişiye Para Odeyenler İcin Yapabileceğim Hicbirşey yok. Botun Ware'zi Cıkması Cok Zor Bir durum, Satış Sadece Press Tasarim Tarafından Yapılabilir.
Satın Almak İsteyenler, Bu Konu Uzerinden Satış Yapıyorum.