Merhabalar,
Wordpress ile ilgili olarak hizmet vermekteyim. Sizlere gosterecek yeterince referansım olmadığı icin once iş sonra ucret olarak calışıyorum.
Wordpress Hizmetleri Paket 1
Son surum wordpress kurulumu veya surum yukseltme. İstenilen temanın kurulumu Tema turkceleştirme 5 Adet eklenti kurulumu (İstediğiniz eklentiler kurulur veya isterseniz kendim gerekli gorduğum eklentileri kurarım.) Kalıcı bağlantı ayarları yapılır (Sef link ayarlamaları) Guncel ping adresleri ayarlanır. (yazılarınızın hızlı index alması icin) Site haritası kurulumu Seo eklentisi kurulumu ve ayarlamaları Wordpress guvenlik eklentisi kurulumu Robots.txt Ayarlanması Spama Karşı Koruma Ayarları. (Akismet) Wordpress Hizmetleri Paket 2
Son surum wordpress kurulumu veya surum yukseltme. İstenilen temanın kurulumu Tema turkceleştirme 5 Adet eklenti kurulumu (İstediğiniz eklentiler kurulur veya isterseniz kendim gerekli gorduğum eklentileri kurarım.) Kalıcı bağlantı ayarları yapılır (Sef link ayarlamaları) Guncel ping adresleri ayarlanır. (yazılarınızın hızlı index alması icin) Site haritası kurulumu Seo eklentisi kurulumu ve ayarlamaları Wordpress guvenlik eklentisi kurulumu Robots.txt Ayarlanması Spama Karşı Koruma Ayarları. (Akismet) Alexa ve Sayac kodunuz sitenize eklenir Site ici linkleme (Seo acısından onemlidir.) Siteniz Google Webmaster Tools'a kayıt edilip, sitemap ve robots.txt eklenir. Konu altında benzer yazılar listelenir Wordpress W3 Total Cache kurulumu ve ayarları
İletişim formu kurulumu Sitenizde kopyalama ve sağ tık yasağı eklenir. Wordpress Hizmetleri Paket 3
Son surum wordpress kurulumu veya surum yukseltme. İstenilen temanın kurulumu Tema turkceleştirme 10 Adet eklenti kurulumu (İstediğiniz eklentiler kurulur veya isterseniz kendim gerekli gorduğum eklentileri kurarım.) Kalıcı bağlantı ayarları yapılır (Sef link ayarlamaları) Guncel ping adresleri ayarlanır. (yazılarınızın hızlı index alması icin) Site haritası kurulumu Seo eklentisi kurulumu ve ayarlamaları Wordpress guvenlik eklentisi kurulumu Robots.txt Ayarlanması Spama Karşı Koruma Ayarları. (Akismet) Alexa ve Sayac kodunuz sitenize eklenir Site ici linkleme (Seo acısından onemlidir.) Siteniz Google Webmaster Tools'a kayıt edilip, sitemap ve robots.txt eklenir. Konu altında benzer yazılar listelenir Wordpress W3 Total Cache kurulumu ve ayarları
İletişim formu kurulumu Sitenizde kopyalama ve sağ tık yasağı eklenir. Son yazılarınız otomatik olarak facebook ve twitter sosyal paylaşım sitelerine imleme yapılır
Siteniz adına facebook'ta hayran sayfası oluşturulur ve sitenizdeki yazılar gosterilir.
Sitenize Facebook'ta paylaş ve Beğen butonları oluşturulur Resimleriniz icin sitemap oluşturulur Resimleriniz icin otomatik seo ayarlaması yapılır. Adsense reklam yerleşimi yapılır. Elimden geldiğinde wordpress sorunlarınızı gidermek. Ucretlendirme :
Paket 1 : 10TL Paket 2 : 20 TL Paket 3 : 30 TL (Eğer sitenizin gercekten iyi bir yerlere gelmesini istiyorsanız bu paketi oneririm.) Odeme Şekli :
İş Bankası - Bilyoner.Com - Misli.Com
İletişim :
Mail : [email protected]
Msn : [email protected] (Fazla kullanmıyorum.)