Merhaba; Uzun yıllardır site işletip ek gelir sağlıyordum. Kendimi web tasarım programlama alanında geliştirme gereği duydum. Severek yaptığım bu işi yavaş yavaş oğreniyorum. Sizlere 1 ay icinde css oğrenerek yaptığım bir temayı sunmak istiyorum. Temamı yaparken seohocası, fuub, odunya, artemia ve etrafımda gorduğum tum temalardan esinlendim Sayfalama seceneklerini fuub'dan aldım. Cunku gercekten hoşuma gitmişti. Yorumlama kısmı seo hocasından editlenerek yapıldı. Geriye kalan tum kısımlar kendi tasarımımdır. Demo kurdum. Buyrun bakın ve goruş bildirin arkadaşlar.
Goruşlerinize gore temaya son şeklini vermeyi ve ya az bir ucret ile satmayı ya da ucretsiz yayınlamayı duşunuyorum.
Demo: tema.makaleyazari.com
NOT: Temada css3 kullanıldı ve ie'de s(son versiyonu haric) sorun veriyor. Lutfen mozilla veya chrome ile bakın.
TEMA'da tum gorselliği duzenleyecek kadar geniş alana sahip bir yonetim paneli de var.
Tema yonetim paneli kodlaması basittir. Seohocasının paneline benziyor. Footer, logolar, sosyal ağlar, header twitter bolumu, reklamlar,sidebar bileşenleri, abone olma bileşeni, v.s.. tema panelinden duzenlenebilir.
İlk WP Temam | Goruşlerinize İhtiyacım Var
WordPress0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Programlama ve Yazılım
- Web Tabanlı Uygulamalar - Aplikasyonlar
- WordPress
- İlk WP Temam | Goruşlerinize İhtiyacım Var