Bugun Kardeşim OkuLdan Ağlaya ağlaya geLDi... Gec kaldı die OkuLa AlınMamışşş Ustelik eve yollanmıss.... Sinirlendim ve hocanın yanına Gittim..
Oğretmen ya ARTİST !! Almayın dedi Kapıdaki nobetcilere
Geri donmek zorunda kaldım bu Hafta sonu Yapılacak Olan SBS icin Yine okula gitti ve aynı hocadan Kağıt alması gerekiyordu ve 2 saat Odasında tuttugu cocugu 30 Dk [yarım saat] Sınıfta Azarladı Ve Tehdit Etti ? Şimdi ne yapayım Boyle okullar boyLe Oğretmenler
BoyLe Oğretmenleri Denemeden Yada Kontrolden Gecirmeden NasıL Oğretmen yaparsınız
M.e.b Sana sesLenioRm... Allah Belanı versin.. !!! Bugun benim kardeşim yarın Ahmet mehmet. ?

Sitelerinden Dilekce ktusunu kaldırmıslar...
1 Son gelsin okuLa gitmeye korkuo cocuklar korktuklarından kacıoLar kacıncada yıL Sonu Karne almaya gidincede hocaları onlara snu soyluoR:
Nie OKuLa GelmioRsn Bu sene kaldın 1 dahaki seneye tekrar Dene.. .Hayde Evine? ?
o Cocugun eve nasıL Gideceğini DuşunebiliyoRMusunz Velini cagır Dio Odasından yolluo benim kardesim 1 koseye Gidip aglıo....
Hic Hoca sormuoR ailen var mı die yaşıoLar mı die ...

Oğretmen Cocukları okuldan kacıoR Onlara bir şey yapmıoR ... Onlar Ozel cunki değiLmi... !!
Bu gun yaşanan olaylar sinirimi bozdu...

Bu Ailesi olmayan yada ailesi oradan buradan gelir sağlayan cocukları nnie hor goruosun ... BU Cocuqların ne gunahı var....
Oğretmen cocuklarını kacsınlar die kapıyı acık bırakıo... Boyle okuL yokk !!!

Allah topunuzun belanısını Versin.. !! Ben De Cok cektim BU hocalardan hergun tehdit !! anneni cagır , odevini nie ypmadın , nie dersi dinlemion , performans odevin nerde.... Cocuk boyle Baskı altındayKen okuLa nasıl GidebiLR.?