Search Meter herkesin işine yarayacağını duşunduğum bir eklenti. Bu eklenti ile arama istatistiklerini tutabiliyorsunuz. Bir kelime dun/bugun, son 7 gun icinde ve son 30 gun icinde kac defa aranmış, aranan kelimelerde kac sonuc cıkmış, sitenizden aratılıpta sonuc cıkmayan kelimelere yonetim panelinden bakabilir ve bunların yanında gunluğunuz uzerinden yapılan populer ve son aramaları sidebarınızda gosterebilirsiniz.
ve Eklentinin En sevdigim yanı cok aramama ragmen search aramaları izlesene gibi kayıt edip google indexledip google dan hit almanızı saglıyor mesala biri sitenizde Wordpress Eklentileri yazarak arama yaptı bunu kayıt edip google indexletiyor ve bir konu gibi google da cıkıyor ve hit alabilirsiniz sitenizin arama motorunu on plana cıkarmayı unutmayın. bol hitler.
Ozellikler
WordPress son surum uyumlu
Kolay kurulum
Bileşen
Kurulum
İndirdiğiniz zipin icindeki dosyaları wp-content/plugins dizinine attıktan sonra yonetim panelinden eklentiyi etkineleştirin.
Bundan sonra arama istatistiklerini Yonetim Paneli > Başlangıc > Search Meter yolundan oğrenebilirsiniz.
Populer ve son aramaları sidebarınıza eklemek icinse Yonetim Paneli > Gorunum > Bileşenler yolundan Populer Searches(En cok arananlar) ve Recent Searches(Son arananlar) bileşenlerini temanıza ekleyin.
Veya temanız bileşen destekli değilse populer aramalar icin aşağıdaki kodu
10 = Gosterilecek arama sayısı
Son aramalar icinse
kodlarını temanızın sidebar.php dosyasına ekleyin.
Download
Search Meter Favori Eklentim
WordPress0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Programlama ve Yazılım
- Web Tabanlı Uygulamalar - Aplikasyonlar
- WordPress
- Search Meter Favori Eklentim