yasyil' Alıntı:
kimsenin yapamadığı sistemi mahveden virusten arındı. Verdiğim ucret sonuna kadar helal olsun. Bu devirde boyle durust insanlar olması yeterli tekrardan elinize kolunuza sağlık hocam. Şiddetle tavsiye ediyorum.
Genişletmek icin tıkla ...

Cronix' Alıntı:
Optimizasyon işlemlerini sorunsuzca tamamladı kendileri, surekli olarak optimize işlemleri yaptırmaktayız.

seduction' Alıntı:
1 Adet paketten aldım. Kendisi cok ilgili ve işini bilen birisi. Ayrıca teşekkur ediyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

siklopentans' Alıntı:
Wp optimize işlemleri gercekleştirdi siteme, tek kelime ile mukemmel. Sitemin acılış hızı 0.02 saniye oldu. Gercek anlamda işini hakkı ile yapan biridir.

okuloncesiplan' Alıntı:
full optimize işlemi yaptırdım. teknik ekip ile telefon ve siteden anında donuş sağlandı. işinin ehli bir ekip. sağlam bir calışma yapıldı emeklerinize sağlık.

emredal85' Alıntı:
merhaba iyi gunler. netta ile tanışmam tesadufen oldu. ilk once kısa bir telefon konuşması yaptıktan sonra calışmaya start verdik. ilgili ve anlayışlı arkadaşlar. yaptıkları işten son derece memnun kaldım. herkese tavsiye ederim.

TaxiDriver' Alıntı:
wordpress virus temizletme işlemi yaptırılmıştır. Arkadaş fazlasıyla uğraştı halletti sagolsun.

talha25' Alıntı:
Arkadaşımız cok hızlı işini iyi bilen ve yapan durust birisi

alfonzofaruk' Alıntı:
hızlı ve ilgili hizmet sağladılar cok teşekkurler tekrardan

myqatsel' Alıntı:
Wordpress siteme virus bulaşmıştı, arkadaş sağolsun hem virusleri temizledi hemde optimize işlemlerini halletti. Tavsiye ederim kesinlikle.

TurkpC' Alıntı:
Cok kısa surede harika bir iş cıkardılar teşekkurler Nettacompany

Savaronaa' Alıntı:
Wordpress hatası uzerine sorun server değişimiyle cozuldu. Sıkıntıları dinleyen cozum odaklı bir firma

Mikat' Alıntı:
Wp cpu sorunu nedeniyle irtibata gectim ve en kısa zamanda optimize işlemini uyguladı. Umarım bu dertten tamamen kurtulmuşumdur. Elinize sağlık

BilgiciDedeniz' Alıntı:
NettaCompany'nin 2 konusu hakkında mesaj atıyorum..

* 1. Reseller Hosting yorumlarım !

* Aradığınız kalite var.
* Aradığınız sohbet var.
* Usanmadan cevap verirler.
* 23:40 saat, şuan da sadece bilgi amaclı 20 dakikadır konuşuyorum.

* 2. Wordpress Konusu hakkında yorumlarım !

* Bu forumda kalitesiz hizmet verdiğini duşunmuyorum, aynı şekilde diğer forumlarda da gecerli bu.. A forumu veya bir başka forum hani derler ya guzel, gozunden yiğit sozunden belli olur işte bu sozun yiğidi de Netta Company diyebilirim..