uzun suredir cozemediğim ve gittikce buyuyen bir sorunum icin buraya yazıyorum.
Belki sacma, belki coğu icin gulunc olabilir ancak cok kişi ile goruştum, kotu gunde kimse insanın yanında olmuyor.
Ben 2006 yılında evlendim ve 2008 yışıdna boşandım.
Bu surecten sonraki donemde mali olarak ailemden de uzakta olmam vb nedenlerle iyice cokuşe gectim.
Şu anda mali acıdan cok zor durumdayım.
Bankalar ile anlaşma vs yapamaz haldeyim.
Toplam borcum 40.000 Lira civarında, her ay tum maaş ve ekdersimi verdiğim halde durumu cozemiyorum, ek iş denedim ancak olmadı cunku memleketimde değilim.
Sadede gelirsem, bu okuduğunuz kelimelerin anlattığından cok daha zor ve sıkıntılı bir haldeyim.
Tek duşuncem bir şekilde bana 40.000 TL vererek borclarımı kapatacak ve benim de gersin geriye en az aylık 750-800 TL odeyerek bu borcu kapatabileceğim senetle bir yardımsever bulmaktı.
Ayalrdır zengin bircok insan ile goruştum, faizli odemeyi dahi kabule ttim.
40000 yerin geriye 50000 tl odemek gibi.
Ama bunları okurken sanırım yuzunuzde bir gulumseme ile kimse boyle bir yardım yapmaz diye duşuneceksiniz, evet haklısınız yapmıyor.
Kenarda, vs parası olduğunu bildiğim insanlar bile aman banane dediler, cok samimi olmasam da bir şekilde istedim, teklif ettim ancak cozemedim.
Bir ara ailem 8000 TL civarında destek sağladı birkac ay rahataldım sonra tekrar aynı duruma duştum
Aylık odediğim miktar tamamen fazie gidiyor.
Tek celsede 30-40 bin lira bulup kapatadığım surece sanırım oğretmenlik hayatım da bitecek,ruhsal durumumdan hic bahsetmiyorum bile.
Gercekten ne yapabilirim, kim bana aylık 750-800 odemeli bu şekilde yardım eder, ya da hayal goruyorsun mu diyeceksiniz bilemiyorum.
İki senedir gun yuzu gormez haldeyim, her gecen gun buyuyor, yaşama sevincimi kaybettim.
Meslekdaşlarım arasında, ya da başka yurdum insanları arasında belki bu tur bir yardımı (tamamen geri odenmek şartıyla) yapmak isteyecek birisi cıkar mı bilmiyorum.
Benim icin şu anda 30-40 bin lira hayatın kendisi demek.
Lutfen cevrenizde durumu iyi ve yardımcı olmak isteyen olursa İstanbul 'da yaşıyorum ben, bana ozel mesaj atarak daha detaylı bilgi isteyin.
Hangi dinden ya da ırktan olursa olsun bana yardım edecek kişi icin duacı olacağım kesindir.
Benim başıma geldi, sizlerin başına gelmesin, sağlık ile kalın.