Merhabalar,
Geniş caplı bir tema edit işi var, edit dediğim eklemeler buyuk caplı değişiklikler vs.. de var.
İsterseniz hazır tema uzerinden yaparsınız (hani bana daha mantıklı geldi, daha hızlı ve kolay olur) veya farklı bir tema onerirsiniz ya da isterseniz de kendiniz yapabilirsiniz.
Maksat;
1- Benim istediğim / isteyeceğim tum işlevselliğe yanıt verebilsin.
2- Gorsel acıdan, SEO acısından ve on/arayuzleri kullanıcı acısından cazip olsun.
3- Devamında (cok farklı eklenti, değişiklik, eklemeler vs.. haric) size ihtiyac duymadan gerekli değişiklikleri ben panelden yapabileyim.
Ornek tema: https://themographics.com/wordpress/listingo/
Bu tema uzerinde kayıt seceneklerinden profil ozelliklerine, ilan acılma seceneklerinden arama sonuclarına kadar bircok değişiklik yapılacak.
Tema zaten aynı zamanda wordpress blog - shop - forum barındırmakta. Biz de bunların tamamını kullanıp bilhassa kayıt - kullanıcı kontrol paneli - profil - ilan secenenkleri - arama secenekler uzerinde değişiklikler yapacağız.
Talip olanlar varsa once temayı bir incelesinler. Akabinde bana yazarlarsa daha detaylı bilgi verirrim, siz de fiyat teklifinizi verirsiniz.
Oncesinde birkac hususu da belirtmek istiyorum:
Lutfen sadece işinin ehli kişiler yazsın. Amator, yarı profesyonel veya kendini konu hakkında geliştirme aşamasında vb.. kimse yazmasın. Ben bu işi biliyorum, wordpress - temalar vs.. benim işim. Her turlu evirir ceviririm istediğim şekle sokar, istediğim ozellikleri eklerim (tabiri caizsse ottururum) diyorsanız yazın. Fiyat konusunda makul mantıklı teklifler bekliyorum. Tamam geniş caplı bir edit işi ancak neticede bir tema edit işi, baştan bir script yazılmayacak. Tema zaten cok fazla ozelliğe sahip biz bunların bir kısmını evirip cevireceğiz vs.. (Yapılacak işler konusunda detayları donuş yapanlarla goruşeceğim) Benim şu anda aklıma gelmeyen yazmam gerekn atladığım / sizin aklınıza gelen ve sormak istediğiniz vb.. şeyler olursa yine konuşuruz.
Yazmadan once demoyu inceleyin lutfen. Arzu edene kurulmuş demo linki de verebilirim. paneli vs.. de gorebilir.
Herkese kolay gelsin.
Detaylı tema edit işi verilecek. (Sadece ehil olanlar lutfen)
WordPress0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Programlama ve Yazılım
- Web Tabanlı Uygulamalar - Aplikasyonlar
- WordPress
- Detaylı tema edit işi verilecek. (Sadece ehil olanlar lutfen)