R10'un en cok goruntulenen ve yorum yapılan konularından birisi olduk ilginiz icin cok teşekkurler.

Programın yeni surumu icin Lisansı Pm atınız.
(Program kendi kendine kapanabilir guncellemelisiniz.)

Detaylı sorularınız icin:

YENI SKYPE: [email protected]
Mail: [email protected]

MYZIFIR V7 CIKTI
V6da ne yenilikler var?

En onemlisi Yuksek TR Ip miktarı gunluk 2000e kadar. Ve ulke secebilirsiniz.
Muşterilerimiz icin v5 de 2 farklı kullanım şekli ile 2 farklı sunucuya bağlı program vardı. Muşterilemizinin %90 nından fazlasının yeni piyasaya cıkmış olan extra programı beğendiğini gorduk ve geliştirmeleri o program uzerinden yaptık. V6 da yaklaşık extra programa ekli olan ip kaynağı sayısı 1000den fazla. Tabi diğer programada cok olmasada kaynak yenilemesi ve eklemesi yaptık.

Şimdi gelelim yeni programlara

V7 YENI VERSIYON

Referans site belirleyebilirsiniz istediğiniz site olabilir ( Google, Facebook, Youtube v.s )
1 İiten bir daha hit gelmez tamamen farklı iplerdir. Tek ip değildir
Aynı anda 10 kelime1ye hit gonderimi yapabilirsiniz. Yani tek kelime sınırı yok.
7 farklı yada aynı site ekleyebilirsiniz.
Tek lisans ile aynı anda 3 farklı yerde calıştırabilir. Ne kadar cok pcde calıştırırsanız hit artar.
ipts tabanlı ve ipts exe si kullanılarak tasarlanmıştır. Source kodlarının %80 i kullanılmıştır. Spam kaynaklar ve ipler tamamen arındırılmış v6 e ek olarak 300 tane ek kaynak adresi eklenmiştir.
Hitler icin Bolge secimi yapılabilir ancak yollanan hit miktarı azalabilir.
downloader ( ip indirdiği ) icin virus olarak algılanabilmektedir normal pclerde calışabilmektedir ancak proxylerden dolayı oluşabilecek herhangi bir sorunda sorumluluk kabul etmemekteyim.
Gunluk şu kadar hit alırsınız diyemiyorum. 1k da alabilirsiniz 10k da hicbir şekilde yorum yapamıyorum v5 de birkac kez olay yaşadım sen orn 4k dedin 2k geldi gibisinden.
Adsense, google, yahoo, yandex veya herhangi bir alanda hicbir şekilde negatif etki gostermez. Ancak hicbir koşulda sorumluluk kabul etmem.
Kısaca boyle ancak daha detaylı bilgi icin: [email protected] skype adresimiz.

Geliştirilmiş V5

Yukarıda extrada belirtilen coğu ozellik bundada var ( Bolge secimi ozelliği haric ve max 4 site eklenebilmekte ve jinklink tabanlı )
Kaynakların neredeyse hepsini yeniledim artık hit almamaya başlamıştı.
Şuan en sağlam halinde.
1 tane siteniz icin zararlı ip bulunmamaktadır.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Hitler ve analyticsde detaylı bir şekilde gozukmektedir.

Google uzerinden gonderildiğinde sayyac ornek resimler:

http://www.sayyac.com/tr/stats/refer...ng/myzifirfilm

Diğer sayaclar hakkında birşey diyemem gostermeyenlerde oluyor. Sadece googleden de değil facebooktanda, youtubedende, bingdende, yahoodanda, youtubedende, yada istediğiniz bir siteyi referans yazabilirsiniz.

ornek bir deneme whos anlık hit ( bu buyuk patlama hitimizin ulaşabildiği en uc nokta anlık olarak ):

http://e1301.hizliresim.com/15/m/j3ksc.png

sayyac icin eski programdan: http://f1209.hizliresim.com/11/5/cpgx1.png
normal hitler bunlardır ama şanssız gunlerde gunde 2-3k gonderebilir. ama istisnadır. Programımız yukarıdaki fiyatındadır ve o fiyat kalitesindedir yani 1000 tllik bir kalite beklenemez.
Programı bir kere alacaksınız sınırsız şekilde kullanabileceksiniz. Herhangi bir sınırlaması yoktur.Sadece 1 site icinde değildir site sınırlaması da yoktur. Vps de kullanma daha uygundur ama masaustu pclerdede calışır.
Program ucretsiz bir sistem uzerinden calışır. Program duzenlenmedir.
Programı alıp sonra ben kullanmıcam iade istiyorum v.s demeyiniz iade yapmıyorum. Beni tanıyan tanır. Bazı arkadaşlar var konuyu baltalamaya calışan her nasıl bir yorum olursa olsun cevap vermeyeceğim.

NOT: Programı almadan once jinglink, ipts ve bunlara dair her şeyi silin. Yoksa bunlar acılabilir sunucu karışıklığı olmasın.
Genişletmek icin tıkla ...

Bu programların 2si birden;

( Konuya yorum yapan herkes koşulsuz her paket icin 5tl indirim alır ).

Programı satın almadan aylık yada haftalık paketler icin aşağıya inebilirsiniz.

Odeme:
Eft ( Hesaba gectiği anda )
Enpara ( Havale, Anında )
Ziraat ( Havale, Anında )
Isbank ( Havale, Anında )
Garanti ( Havale, Anında )

Nasıl satın alabilirim?
PM: https://www.r10.net/private.php?do=newpm&u=52730
Yada R10 Dışı v.s
Mail: [email protected]outlook.com

Program neler vaat ediyor? = Hit
Yukseliş garantisi var mı? = Hayır

NOT: Programdaki lisans kodunu kaybetmeyiniz. Bir yere not alın eğer programı kaybederseniz geri verebileyim. Aksi taktirde birşey yapamam.
-----------------------------------------------------------
Programı satın almam gorevi size veririm keyfime bakarım derseniz
Aylık 300kya kadar ziyaretci 300TL
Haftalık 70kya kadar ziyaretci 100TL
------------------------------------------------------------

REFERANSLAR----

oborahan' Alıntı:
yaklaşık 1 hafta kadar once satın alındı, @MyZİFİR in yazdıklarından eksiği yok, fazlası var, teşekkurler.

------------------------------------------TEŞEKKURLER------------------------------------------

AhmetKofali' Alıntı:
Programı aldım,VPS'te kullanıyorum.Hit sayısında mukemmel bir artış var.Alexa'da cok iyi geriledi sitem.Ekstradan hitler Google kelime bazlı geliyor ve ziyaretciler ortalama 10 dakika sitede dolaşıyor.

------------------------------------------TEŞEKKURLER------------------------------------------

Ts3Destek' Alıntı:
Programı herkese tavsiye ederim ilk aldığımda sitem icin kelime bazlı googlede yukselmesini sagladım 1 ay gibi kısa bir surede sitem googlede 1. sayfaya geldi sonrasunda kelime bazlı olarak 1.sıraya kadar cıkarttım gercekten cok saglam bir program googlede ve alexa gibi yerlerde cabuk yukselmek istiyorsanız kesinlikle tavsiye ederim

tentena' Alıntı:
bu programın ilk versiyonlarından birini (belki de ilk versiyonuydu) 2013 yılında almıştım. o zamanlar kısa sure kullandım, sonra ihtiyacım olmadığı icin bir daha kullanmadım. gecenlerde lazım oldu, yıllar sonra kesin calışmaz ama yine de bir deneyeyim dedim, hala tıkır tıkır calışıyor. forumda konuya denk gelince yazmak istedim. MyZiFiR'e bunun icin teşekkur ederim. aldığı parayı sonuna kadar hak ettiğini yıllar sonra da gormuş oldum.

ayrıca programla ilgili merak edenlere de yardımı dokunması icin benim tecrubem şu; google'dan kelime bazlı hit cekerseniz sıralamanızı kısa surede olumlu anlamda etkiliyor. tabii ki belli oranda ve surekli kullanım daha iyi olacaktır. onu da herkes kendi sitesinin hitine gore ayarlar zaten.

NewRomance' Alıntı:
Kısa kısa yazıyorum.

Yeni site actım, google da legalparasız bir kelimede (domain adım direk bu kelime) seo calışması yaptırmak istedim. 2 adet kelime ve bu kelimelerin aranma hacimleri yok gibi bir şey sadece domain kelimem oldugu icin bu şekilde arayacak kişi direk benim siteyi gorsun istedim. Seo icin 1500+ TL fiyat bicildi.

Programı 1 ay once aldım, sadece bu kelimelerde gunde 300-500 hit gonderdim. 40+ sıralarda başladığım google da, Bugun ilk sayfaya geldim.

Bu şekilde ozellikle basit kelimelerde calışmak isteyen arkadaşlar icin tavsiye ederim.

ZEZA' Alıntı:
Arakadaş her soruma sıkılmadan cevap verdi.
Programı 1 gun kullanmama rağmen sıralamada buyuk etkisi oldu
Teşekkurler Myzifir

Demirkan' Alıntı:
Program guzel
Saat saat gonderim yapabiliyorsunuz
Google uzerinden gelmiş gibi anahtar kelime ile gonderim yapabiliyorsunuz
Sitede kalma oturum surelerini ayarlayabiliyorsunuz.
Hiti Turkiyeden secebiliyorsunuz farklı ipler var tek bir ipden gelmediğini gorebiliyorsunuz
Google Analisty uzerinden bunları okuyabiliyorsunuz.
Daha bircok ozellileri var , Tebrikler...

[/QUOTE]------------------------------------------TEŞEKKURLER------------------------------------------

Divinity' Alıntı:
Eski versiyonunu da almıştım.
Arkadaş cok ilgili ve yardımcı olur her konuda hic cekinmeyin.
Teşekkur ederim.

SefaUyanik' Alıntı:
1 gunde yazdığım kelimede 2. sıraya getirdi google de yok boyle birşey

Incubus' Alıntı:
Oğleden sonra 4 gibi ekledim.

Saatte ortalama 500 yeni hit geliyor. Bunları kendi isteğinize gore programlayabildiğinizden %75 organik %25 direk ziyaret olarak ayarladım, sorunsuz calışıyor. Yer olarak Amerika ağırlıklı ardından Turkiye dahil tum Avrupa ulkelerinden var azar azar. Ortalama 3 sayfa ziyaretinde bulunuyor ve 1 dakikayı aşkın sitede kalıyorlar (programdan ayarı yapılabiliyor)

İlk deneyimlerim bunlar. Hit almasını istediğim siteyi duzenlediğim icin surekli size istatistiği paylaşamıyorum; ancak saatte 500 ortalama hit geliyor Teşekkurler tekrar program icin..

aliyk' Alıntı:
Bir adet lisans alinmistir program cok faydali cidden harika calisiyor hitler acaip yukseldi cok tesekkurler

SÂ'fî' Alıntı:
V3 zamanında almıştım, bugun V4'e yukselttim. Super bir programdı zaten, satan abimiz de delikanlı biri.

Teşekkurler.

10ur' Alıntı:
4 aydır bilfiil calıştıyorum. Adsense hakikaten zararsız, cunku ziyaretciler geziyor. Vps olarak da https://www.r10.net/vps-hosting/140...stelik-10gbps-ddos-firewall-opsiyonu-ile.html Paket-Y-3 tavsiye ederim. Bende bunu kullanıyorum. Ayrıca plesk falan da kurulu.

Cagatlatan' Alıntı:
paypal uzerinden bir adet program alındı, gayet başarılı

ClubMusicTR' Alıntı:
Muammer ile daha onceden tanışmışlığımız ve ticaretlerimiz var. Kendisi bundan 1 sene once bana bir soz vermişti yeni versiyona yukseltmeyi ucretsiz yapacağım diye ve sozunde durdu. Yoksa 20-30 liranın peşinde değiliz ama sozunu unutmayıp tuttuğu icin kendisine teşekkur ettim. Hatta icim rahat etmedi yinede odeme yapmak istedim ama canın sağolsun cevabını aldım. Eline koluna emeğine sağlık muammer hayırlı işlerin olsun.

tentena' Alıntı:
bir adet aldım, programı ilk actığımda buna mı para verdik, tuh dedim. ama ufacık program cok guzel calışıyor, tavsiye ederim. MyZiFiR de ilgili bir arkadaş, sağolsun.

WebSlut' Alıntı:
Urunu satın almamla beraber 15 dk icerisinde herşeyi ayarlayıp hizmete sundu yazılımı arkadaş.Kesinlikle oneriyorum.

creative1634' Alıntı:
program cok iyi herkeze tavsiye ederim

Penguenn' Alıntı:
Program guzel bir işlevi var. Teşekkurler

burak2017' Alıntı:
aldım kullanıyorum memnunum ve tavsiye ederim.

Linux' Alıntı:
Program cok guzel işliyor gunluk 10K`hit goruyorum.

Minorphobia' Alıntı:
programı başta ayarlıyamadım arkadaş sağolsun her yazışımda hızır gibi yetişti yardım etti sitemin yeni olmasına rağmen 5 milyonluk duşuş yaşadım hitler git gide artıyor kısa sure sonra resim eklicem tavsiye ederim

NewRomance' Alıntı:
Program alınmıştır, 2 yıl oncede almıştım yararını gormuştum, şimdi de gorur gormez alalım tekrar dedim V5 baya değişmiş işler

erkmm1' Alıntı:
programı dun aldım. size şukadarını soyliyim kesin alınıcak bir program. en kotu zamanda 25 aktif ziyaretci oluyor. hitler uctu

Incubus' Alıntı:
[/COLOR]1 adet lisans alındı ve deneme yapıldı. Gercekten başarılı bir program. Arkadaş da oldukca ilgili ve yardımsever. Odemenin ardından anında teslim edildi program ve sorunsuz calışıyor. Gercekten memnun kaldığım ender alış ticaretlerinden birisi son zamanlardaki, teşekkurler.

Aşağıdaki yorum hakkında hicbir şekilde bilgi veremiyorum, sorarsanızda cevap atmam. wmaracindan
code2010' Alıntı:
bende bu programın eski surumunu hala kullanıyorum
tavsiye ederim ozellikle sitelerinde reklam yayınlayan arkadaşlara sesleniyorum alın kullanın daha fazla para kazanın detaya inme yegerek yok anladın sen onu
hayırlı işler.

sentinus35' Alıntı:
Urunu sorunsuz teslim aldım gereken ayarları arkadas saolsun kendisi yaptı.

Accelerated' Alıntı:
Program alındı gercekten guzel bir hit programı

RockNRolla' Alıntı:
Bir adet program satın alındı, başarılı bir program organik hitler geliyor. teşekkurler

tigger' Alıntı:
1 adet alındı , Program cok başarılı, Tavsiye ederim

mytr' Alıntı:
arkadaş programı teslim etti.Takıldığımız yerlerdede saolsun yardımcı oldu teamwiever ile bağlanarak ilgili bir arkadaş tşkler.

bygeneral_35' Alıntı:
ilk programı zamanında kullanmıstım. Zifir arkadaşımda zaten işini temiz yapan bir insan tavsiye ederim bende alıcam yakında

konzara' Alıntı:
Detay bilgisi alabilir miyim kullanmayı bırakınca sitelere zararı oluyor mu

hit programı alınmıştır ilgili bir arkadaşımız cok tşkler

serinturk' Alıntı:
arkadaş sağolsun yardımcı oldu. alışveriş gercekleşti. iyi bir program tavsiye ediyorum

BySiriUS' Alıntı:
bir adet sorunsuz şekilde lisans alınmıştır.

PowerfuL' Alıntı:
Program sorunsuz calışıyor. 2 gunde 20k tekil hi geldi. Site yeni ve alxada iki gunde bir milyonluk duşuş oldu.

Vidoc' Alıntı:
1 adet satın alınmıştır, arkadaş cok ilgili teşekkurler.

Tektufek' Alıntı:
Proğramı satın aldım arkadaş guvenilir bir o kadar saygıdeğer bir insandır. Sağolsun..

JudgeVedat' Alıntı:
1 adet satın alındı , kuruldu ilgili bir arkadaş.Bu arada program harika...

BoRN' Alıntı:
sitem 10. sıradan 7. sıraya yukseldi... analytcsten bakıyorum kullanıcılar anahtar kelimeden geliyorlar

hocam ticari icin goruşmek istiyorum msnden ekledim...

Rotasiz' Alıntı:
1 adet msn uzerinden sipariş verildi odemesi yapıldı.

Urunu sorunsuz teslim aldım gereken ayarları arkadas saolsun kendisi yaptı.

akmaster_91 Nickli Uyeden Alıntı
Program alındı arkadaş saolsun kurulumu ve anlatımını yaptı.

A3raham' Alıntı:
Program alındı, kuruldu, kullanıldı.
Almanya VPS'e kurdum. Dolayısıyla hic kapanmıyor.
Google refli değil direk gonderim yapıyorum.
Genelde US trafik geliyor bana. Azbişey endonezya malezya ve cin de geliyor.
Ama bariz ustunluk Amerika'da.
Acılan siteyi goremiyoruz, bizim siteyi acan da goremiyor. Program herşeyi arka planda hallediyor.
Organik hit cekmek ve Alexa'yı hedef alan ve amaclayan program hedefini ve amacını yerine getiriyor.

Teşekkurler.

N3FR3T Nickli Uyeden Alıntı
1 adet alındı teslim edildi program bakalım ilerki gunlerde yorumlarimi paylaşirim. İlgili bir arkadaş teamdan vs yardimci oluyor.

qwert' Alıntı:
Program alındı.arkadaş her soruma sagolsun cevap verdi. Hitler patır patır geliyor.

burak.atalay' Alıntı:
msn ekledim.

Edit: Urunu satın aldım. Problemsiz calışıyor. Hit geliyor teşekkur ederim.

CacTuS' Alıntı:
Program alındı. Gayet başarılı bir şekilde devam etmekte. Teşekkur ediyorum hayırlı işler.

Sabri' Alıntı:
program alındı, teknik servis cok hızlı ve sabırlı

Neymaro' Alıntı:
Bu programı tuttuum! Başarılı ve guzel ! Teşekkurler MyZifir !

Mr.Darkness' Alıntı:
Program 24 saat acık kaldığı zaman 19K'nın biraz uzerinde bir kullanısı gonderiyor ve kullanıcılar ceşitli ulkelerden geliyor. Programı 1 haftadır falan kullanıyorum sadece 2 tam gun acık bıraktım ve diğer gunler ortalama gelen hit 3-5K arası google'da sıra olarak yukselmesi cok zor olan bir kelimede 57'nci sıraya yukseldi sitem ( sitem ilk 500'de bile yoktu )

Fakat şoyle bir durum var birden o hiti gondermeniz program ile siteyi ust sıralara cıkartabiliyor fakat sonradan o hit aniden kesilir ise siteniz dibe vurabiliyor. Buna dikkat etmeniz gerekir.

Hayırlı satışlar.

Myzifir: Hit kesilme durumu yoktur asla. surekli olabilecek bir yontemdir.

abishov033' Alıntı:
Merhaba, bir tane bende almak istiyorum. Odeme paypal ile yapacam.

____

Edit: aldım lisans kullanıyorum. Sorunsuz Calışıyor

Kaanatak' Alıntı:
1 Adet lisans satın alınmıştır.Hızlı gonderi icin teşekkurler

Otoliked' Alıntı:
1 adet lisans alındı teşekkurler

Bronzz' Alıntı:
1 adet lisans alındı teşekkurler

Chapa' Alıntı:
1 adet lisans alınmıştır

cakirtasarim' Alıntı:
1 adet program alındı

----