Arkadaşlarım bugun de size websitenizin Arama Motoru Optimizasyonunu geliştire bileceğiniz bir yer daha gostermek istiyorum.

Vereceğim site Ahrefs benzeri ve şuan kısa sureliğine 360 gun Ucretsiz Full surum uyelik veriyor.

Burada cok guzel ozellikler var. 50'den fazla arac mevcut. En onemlisi kendinize ait bir paneliniz var ve yaptığınız calışmalara daha sonrada erişebiliyorsunuz.

En sevdiklerimden bazıları;

- Hedef Kelime Takip Aracı : Bu aracta hedef kelimenizi ve sitenizi ayarlıyorsunuz ve gunluk olarak kendisi sıralamanızı takip ediyor. Rapor bolumunden hangi gun kacıncı sıradaymış dokumunu alabiliyorsunuz. Yalnız siteyi ekledikten 1 gun sonra rapor almaya başlıyorsunuz.

- Kelime Konum Bulma : Burada da gunluk değil anlık sıra bulucu var.

- Web Analiz : Burada domai giriliyor ve cok detaylı bir raporlama veriyor. Ayrıca tum raporları indirebiliyorsunuz.

- Ziyaretci Analizi : Aynı Google Analytic gibi verdiği kodu sitenize eklerseniz ziyaretci bilgilerinize detaylı ulaşabilirsiniz.

- Backlink Oluşturucu : Ucretsiz 50 civarı backlink alabilirsiniz. Ben baktım verdiği siteler zararsız genelde whois tarzı yerler.

- Kopya icerik kontrol : Burada da sitenize aldığınız makalelerin orijinal olup olmadığını sorgulayabilirsiniz.

Bunların dışında da bir cok oluşturucu, sorgulama ve geliştirme ozelliği bulunuyor.

SİTEYE GİT

Evet bulduğum diğer yerleri de paylaşmaya devam edeceğim.