Gecen gozume bir şey takıldı. FIFA 22 oynaya oynaya alışmışım iyice youtube'da FIFA 17 ve 18 videolarını izledim ve şaşırdım biraz. sadece oynanış anlamında değil hakem kararlarından tutun ve her stadyumun farklı cimende olmasına kadar detaylı olan FIFA 17 ve 18 şu anda kopyala yapıştır gibi oyun yapıyor. ustelik FIFA 18 indirdim bizzat oynadım arada cok buyuk farklar var. FIFA 22 bildiğiniz arcade espor oyununa donmuş gercekcilikten uzaklaşmış. FIFA 18 de topun serbestliğini ve oyunun akıcığılı o kadar hoşuma gitti ki bu bahsettiklerimin hepsi oynanış icindi geri kalanları FIFA 22 PS5 tekelciliği yaparak PC de cok berbat bir oyun cıkarmış. FIFA 18 oynayınca fark ettim bunu grafik olarak bile FIFA 17 ve 18 cok daha kaliteli. Arkadaşlar bu dediklerime katılmayabilirsiniz tabii ki de zevkler renkler meselesi ama sizde futbol tutkunuysanız FIFA 18 ve FIFA 22'yi 1 mac aralıklarla girip cıkın anlayacaksınız.

FIFA 18 de ronaldo ile şut cektim topun gidişini goremedim gercek hayattaki gibiydi aynı ondan sonra FIFA 22 de ronaldoyla şut cektim top Slow Motion gibi gidiyor ve hic zevk almadım eğer transfer guncel kadro takıntınız yoksa FIFA 18 kariyer deneyin FIFA 22'yi silmeyi duşunuyorum şu anda ve bu arcade ozelliği gidene kadar da satın almayacağım.

FIFA 22 ve FIFA 18 gorsellerini atıyorum aşağıya.

Dosya Ekleri FIFA-22-View-PC-Screenshots-13.jpg 53 KB · Goruntuleme: 98

so57b0m.jpg 292,5 KB · Goruntuleme: 99