Merhabalar değerli kardeşlerim ,

Uzun zamandır guzel işler adım atmak istiyordum fakat malesef yazılımlarımdan gercekten fırsat kalmıyordu ve ilk fırsatta işlerimin toplanması ile bu botu sizlere sunmaya hazır hale geldim ve 1 haftalık emek sonucu bot ortaya cıktı biraz detaylardan bahsetmek isterim ,

1-)Bot sizlere tamamiyle ucretsiz verilmektedir ,
2-)Bot kaynağını hedef site olan ; http://www.sinehd.com adresinden alır.
3-)Bot kaynağı site sadece 720P kalitesinde film yukler ve videoların uzerinde site etiketi mevcuttur.
4-)Bot size karşı sitenin ozel alanlarını sunar ve karşılığına sizde mevcut ise kendi ozel alanlarınızı yazmanızı ister yok ise kullanmayacağım seceneği ile duz eklemeler gercekleştirebilirsiniz,
5-)Bot Partları dahi ozel alan olarak gosteren temalar icin kullanılıp - kullanılamama gibi ozellikler sunarak işlerinizi kolaylaştırmıştır.
6-)Bot ; sizden yonetici oluşturmanızı ister ve boylece iceriklerinizi guvenle eklemenize olanak tanır.
7-)Bot WordPress alt yapısını sonuna dek kullanır.
Bot Acıklama kısmını hedef siteden almaz Sinemalar adlı siteden alır , var ise ekler yok ise boş bırakır sizlerin tamamlamasını ister.
9-)Bot resimleri direk sitenizin galeri kısmına ceker sizi yormaz.
10-)Bot kaynağı daimi & kalıcı olduğundan sorun yaşamazsınız,
11-)Bot biraz yavaş listeler fakat sorunsuzca icerikleri size sunar.
12-)Bot hostinglerle alakalı problem cekmez fakat cekersede altını ciziyorum destek sağlanmaz.
13-)Botumuz sayfa yenilemeden hızla icerik ekleme imkanı sunar.

14-)Kullanım kılavuzu icinde belirtilmiştir , guzel gunlerde kullanmanızı temenni eder sağlıcakla kalmanızı isterim.

Bot WordPress Eklentisi Şeklinde Değildir!​

Bota dair gorseller,

Giriş ekranı ,

İcerik eklerken alternatif tercihiniz ,

Ozel alan secimleri Bolum -1- ;

Ozel alan secimleri Bolum -2- ;

İcerik ekleme sayfası ,

şeklinde sizlere sunuyorum ,

Botun Ekleme Şekliyle Alakalı DEMO

Botu İndir

Bot ile alakalı soru ve onerileriniz icin sadece mail atınız
[email protected]​