Google Arama Motoru Paylaşımlarınızı Aynı Dakikada İndexlesin

merhabalar bu makalemde sizlere googlede indexinizi cok hızlı hale getirmenizi saglayacak birkac etken sunacagım

googleden bahsedeyim oncelikle sizlere: google devasa bir arama motoru olup sizler yonetmediginizde kendisi gelip sitenizi yonetir
yani anlatmak istedigim duzenli calışmaz istenilmeyen bolgeliri zorlar durur hep ;
bunun onune gecmek icin sitenizin sitemap.xml haritasını googleye tanıtırn Webmarser Toolstan. site haritanız googlenin navigasyon aracıdır
her paylasılan konu site haritasına duşer misal vereyim en son paylastıgınız bir paylaşım site haritanızın en ustunde yer alır ve googleye bir titreşim gonderir google gelip o paylasımı alır..site haritanız nekadar aktif olursa okadar google index atacaktır ve zamanla 1 dk ya duşecektir index sureniz bunu şoylede izah edebiliriz
insan acıktıgında miyde beyine bir titreşim gonderir ve acıkmış oldugunuzu anlarsınız. site haritasıda miyde gorevi gorur titreşimden kastım buydu…

butun hocaların soyledigi gibi: ping den kacınınız siteniz degişmemişse sitenize degişik bir tema skript kurmamısanız ping kulanmayınız ping yapmayınız zararlı olur
zaten site haritanız varsa surekli yeni paylasımlar geldiginde site haritanıza googleyi pingler o sizin artı bir guc gostermenize gerekyok..

bol bol back link yapınız nekadar back linkiniz varsa googlede okadar soz sahibi olursunuz. girdiginiz uye oldugunuz hersiteye back linkinizi vermeden cıkmayınız .

back link meselesinide gunumuzden bir ornekle acıklayayım:misal veriyorum bir aga var lakin hic adamı yok o aganın hicbir sozu gecmez hicbir mecliste .
bir aga daha var adamları bidunya her girdigiyerde ayakta selamlanır back link olayını bununla yorumlaya biliriz

ben ornekleri genelde herkes anlasın diye acık secik yapıyorum edebiyat mezunuyum belkide ondadır

ve son olarak sizlere webmaster Toolsaları kulanamnızı oneririm:

bugunku makalemi burada noktalıyorum lakin onemli konular mevcut onlarıda diger makaleremde bula bilirsiniz
devamı gelecek bolumdedir saygılar hurmetler

Dip Not:
İstirham ediyorum benim makalelerimi baska sitelere paylasırsanız altan nickimi silseniz bile alıntı yazınız kendime ait olan bir makaleyi baska biryede kendisi yazmış gibi gosterenlerle karsılastıgımda cok pis bozuyorum..

Turk_Che