evet arkadaslar yanlis degil mirc ile chatte film cekecektim flood yapmak sucundan beni banladilar ve ve kablolu internet baglantim oldugu halde internetim birden koptu tekrar baglandim ama bu sefer cok agir calisti bende kapadim ertesi gun actim yine ayni bu sefer benim servis saglayici siteye girip ne kadar download yaptigima bakmak istedim 10 gb aylik down hakkim ve 1.5 gb aylik upload hakkim oldugu halde ben bir gecede 52 gb download yapmis gozukuyordum sok oldum ve internet sirketime telefon actim onlarda bakip sasirdilar bunu arastiralim bu imkansiz birsey dediler bende simdi korkuyorum film felanda cekmistim o kadar acaba gelip onlarada bakar ceza yazarlarmi diye ama tlf da adama acik acik soyledim olanlari ve o gun sadece 600 mb lik bir film indirdim hepsi bu dedim ve bugun ikinci gun ve hala asagi dusmedi benim hakkim %600 gozukuyor cekme hakkimin ldugu yer ama normalde %100 doldumu birsayfa 10 dakkada acilirdi simdi %600 olmasina ragmen 10 saniyede acsada fena degil en azindan boyle yerlere mesaj felan atabiliyorum neyse basiniza boyle sey gelmemesi icin size tavsiye boyle yerlerde flood yani 3 kez pes pese mesaj atmayin