Witcher 3'u cok severim, ancak Velen'den ve oradaki Kanlı Baron gorevi haric tum gorevlerden nefret ederim. Aynı şekilde orada yaşayan kimseyi de sevmem, hele ki aynı yeri 6 kere falan oynayınca insan bunalıyor. Velen ve oncesindeki tum gorevler en iyi şekilde bitirilmiş ve Novigrad şehrine ayak basılmamış bir save dosyası var mı elinizde?

Aynı şekilde saveyi oynayan kişi oyunu adam akıllı oynadıysa sevinirim, oyunu actığım zaman capulcu techizatları giymiş ve leveli duşuk bir Geralt ile karşılaşmak istemiyorum. Cok kotu olmasın yeter, yan gorevler ve kontratlar ile toparlarım ben.

Ek olarak, bende Hearts of Stone ve Blood and Wine, ustune ustluk bedava tum DLC'ler ve ortalama 35 tane mod yuklu. Save dosyasının bunlarla uyumlu olması gerek.

Ayriyeten Witcher 2 kayıtlarının acık olması, ve orada da en iyi seceneklerin secilmesi gerek. Biliyorum cok şey istedim ama umarım bulunabilir

Surprizbozan: Etiket @letho of Gulet, sende vardır belki boyle bir save.

Şoyle bir save buldum, adam iyi oynamış sanırım. Gorsellerden gorduğum kadarıyla Griffin techizatı falan kasmış, ancak oyunun menusu eski. Yani ilk surum falan olmalı, acaba Steam'deki son surumu destekler mi?

Lvl 11 post-Velen storyline save. First approach to Novigrad Lvl 11 post-Velen storyline save. First approach to Novigrad.
www.nexusmods.com