Evet Karşınızda Unreal3.2.3 Ben Denedim 256 Kpbs Bağlantımla 52 Kişi Kaldırabildi.: ) E Sonra Bağlantı Koptu Doğal Olarak : )
Eğer 100 Kişi Filan Chat Yapmaya Size Gelecekse
Bir Arkadaşınızla Beraber Link Atın O Zaman 100 kişide Rahat Rahat Girecektir : )

Foruma Baktım 2-3 Arkadaş Aynı Konuyu Vermiş Ama Pek Tatmin Edici Gelmedi Bana. Hem de Daha Onceden Forumdaki Arkadaşlara Unreal3.2.3 Kurulumunu Anlatacağıma Soz Verdiğim İcin Sozumu Tutmuş Olmak İstiyorum.

İsteyen İstediği Yerden Konuyu Okuyabilir. Konu unreal3.2.3 ircd kurulumudur ama bunun bir cok farklı yontemi var. Beğendiğinizi size daha kolay geleni secip kurun..

Once Arkadaşlara Olan Saygımdan Onların Anlattıkları Threatların Adreslerini Veriyorum.;flayeroffgame Nyankies LetSDie GooDMaX Ve Şimdi Anlatmaya Başlıyorum. (Bu Konudaki Butun Dosyaların Rar Şifreleri www.forumtr.com ' dur)

İlk olarak UnrealIRC 3.2.3 Buradan İndiriyoruz.(1.7Mb)

Programı crogram filesunreal3.2.3 hedefine kuruyoruz.

Programı Kurduktan Sonra unrealircd.conf isimli dosyayı Buradan indiriyoruz (4 Kb)Ve İcindeki bilgileri editliyoruz. (Editleme sırasında dosyanın formatını değiştirmeyin dosya .conf formatında kalmalı.)
Editledikten Sonra crogram filesunreal3.2.3 klasorune koyuyoruz.

Editleme İşlemini Hallettikten Sonra Masa Uzerinde Bulunan Unrealircd.exe 'yi acıyoruz.
Serverimiz kullanıma hazırdır. mIRC 'iniz acıp /server localhost yazarak girebilirsiniz.
__________________________________________________ __________________________________________________ __

Şimdi Arkadaşlarınızında Serverınıza Girebilmesi icin Gereken İşlemi Yapmak Lazım : ))

İlk olarak Auspice IRC Services Dosyasını Buradan İndiriyoruz (644 Kb)

.Rar Olarak indirdiğimiz dosyayı crogram filesunreal3.2.3 konumunun icine atıyoruz. (.Rar'dan Acarak Tabii)
Sonra Ausserv klasorunde ki services.exe 'yi acıyoruz.
MS-DOS bicimli bir dosya acılacak, Ve Kapanacak Korkacak Bişey Yok : )
Artık Sizinde Bir Unreal3.2.3 tabanlı Serveriniz Var .
Hayırlı Olsun.

NOT: OperServ den Faydalanabilmeniz icin Nickinizin Reg'li Olması Lazım.
Ayrıca Eğer İp Adresiniz Değişiyorsa Her PC Acışta unrealircd.conf dosyasını tekrar tekrar editlemeniz lazım.
Yok Ben Uğraşamam Diyorsanız Kendinize Sabit Bir İp Numarası Almalısınız www.no-ip.com dan Alabilirsiniz.
Bilmeyenler icin Arkadaş Gayet Guzel Bir Şekilde Resimli Olarak Anlatmış.
--> no-ip.com'dan sabit ip adresi alımı (Resimli Anlatım) [TIKLA]
Ondanda Bir Reputu Esirgemeyin

Mumkun olduğu KAdar Sade Bir Şekilde Anlatmaya Calıştım. Yinede Sorularınız Olursa Bilgim Yettiği KAdar Yanıtlamaya Calışırım. Kolay Gelsin.