Benim oyunumda mı bir sorun oluştu yoksa ben mi paranoyak oldum bilmiyorum ama bugunden itibaren oyunum aşırı karanlıklaştı gibi hissediyorum, oyun zaten evreni ve teması gereği karanlık bir oyun olsa da parlaklığı ust duzeye alsam bile hala hafif bir siyahlık mevcut. Bi' Witcher 2'ye bakıyorum bir de Witcher 3'e ama Witcher 2 cok daha eski bir oyun olmasına rağmen o oyunun renk paleti ve parlaklığı cok daha iyi.
Oyunun ayarlarını 5 kere falan sıfırladım, bazı dosyaları silip geri yukledim ve Steam'den dosya doğrulaması yaptım. Ancak yine de duzelmedi, yardım edin lutfen. Cunku şu an oyundan soğudum ve onumde rahat bi' oynayacağım en az 30 saat daha var, oyun hairworks ayarları haric her şey en yuksekte ve tam ekran şeklinde.
Bu arada grafik demişken oyuna resmi grafik guncellemesi gelecekmiş sanırım yakında, umarım oyunun renk paletini ve parlaklığını da geliştirirler. Acıkcası gerisi benim pek umurunda değil cunku oyunun grafikleri ışıklandırması haric gayet iyi.
Ek olarak ışıklandırma modu da kurmak bir cozum ama ben artık mod kullanmıyorum.
Witcher 3'un aşırı karanlık olması
Oyun Dünyası0 Mesaj
●6 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Witcher 3'un aşırı karanlık olması