Bu oyunları oynamadan once de sonra da birtakım oyunları oynayıp bitirmiştim, acıkcası hayatımda cok fazla hikayeli oyun oynayıp bitiren birisi olmamama rağmen bu iki oyun diğer oynadığım oyunlara nazaran beni cok daha eğlendirdi ve evreni beni icine aldı resmen.
Bu hisse en yakın seri CoD MW serisi olsa da o da bir Witcher serisi gibi olamadı, biliyorum bu iki seri karşılaştırılamaz bile ama ben yeni bir oyuna başladığım zaman ister istemez oyun turleri farklı olsa bile Witcher serisi ile kıyaslıyorum. Mesela şu an Black Mesa oynuyorum ve hemen bitse de Witcher 3'e tekrar başlasam diyorum ve oyundan cok da zevk alamıyorum, normalde benim icin ortalama bir oyun. Tabii surekli aynı şeyleri yapıyorum gibi hissettirse de bana.
Bu olayı cozmek icin RDR2 falan oynamam gerek sanırım, ki ondan bile şupheliyim. Yahu Witcher 2 neyse de Witcher 3'u sabahlar olmayana kadar oynamak istiyorum, o savaş esnasında calan muzikleri o karakterleri o hikayesi falan ben tum oyunlardan bunları bekliyorum kısacası ama olmuyor. Neyse, sizce bu "sorun" nasıl cozulur?
Witcher 2 ve 3'ten Aldığım Zevki Başka Hicbir Oyundan Alamıyorum
Oyun Dünyası0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Witcher 2 ve 3'ten Aldığım Zevki Başka Hicbir Oyundan Alamıyorum