Surprizbozan Ben Triss'i değil Yennefer'ı sectim. Yennefer bana bu olaylar bittiğinde buralardan gidelim tarzında bir şeyler dedi bu umduğum bir şey idi. Fakat kuleye Avallac'h ve Ciri'nin yanına giderken Yennefer benim icin delik actıktan sonra daha da goremedim Yennefer'ı. Hani gidecektik uzaklara
Witcher 3 ummadığım son
Oyun Dünyası0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Witcher 3 ummadığım son
-
26-11-2022, 17:14:46Bu gece Witcher 3'u bitirdim. İlk başlar cok sıkıcıydı fakat sonradan sardı oyun. Fakat beni şaşırtan oyunun sonu idi.
Surprizbozan Ben Triss'i değil Yennefer'ı sectim. Yennefer bana bu olaylar bittiğinde buralardan gidelim tarzında bir şeyler dedi bu umduğum bir şey idi. Fakat kuleye Avallac'h ve Ciri'nin yanına giderken Yennefer benim icin delik actıktan sonra daha da goremedim Yennefer'ı. Hani gidecektik uzaklara. Sonra işte Ciri gitti ak ayaza sonra Geralt oradan ayrıldı gitti ve Emhyr var Emreis'e Ciri'nin olduğunu soyledi. Ben olduğunu gormediğim ve Geralt'ın cok uzulmediğini gorduğum icin olduğune inanmadım. Neyse oradan cıktım. Hana git dedi oyun. Yennefer ile handa buluş veya Ciri ile handa buluş demediği, sadece hana git dediği icin orada Ciri ve Yennefer ile buluşup uzaklara gideriz oyun oyle biter sanıyordum fakat oyle olmadı gittim hana Ciri oradaydı onun icin yaptırdığım kılıcı verdim ve bitti oyun. Yennefer'ı gormediğim icin cok uzuldum. Daha Yennefer'ı goremiyor muyuz? Ben mi bir şeyi yanlış yaptım? Bir de DLC de Yennefer'ı evimize alıyormuşuz, onun dışında Yennefer yok mu? Kulede ayrıldığımız nokta onu son gorduğum nokta mıydı?