Gorunurde bir fark yok, ama kişilik ve duygusal acıdan cok fark var.

Kız V, Johnny ile konuşurken oldukca sert bir ses tonuna sahip olabiliyor ve bundan kacınmıyor.

Erkek V, Johnny ile konuşurken sinirlenmeye calışıp hay ya uğraştığımız şeye bak kırığın teki aklımda ve bana ne yapacağımı soyluyor ne yapacağım ben yahu ile birleşen bir ses tonuna sahip olan yavru kopeğe donuyor.

Kız V, adrenalin dolu anlarda heyecanlandığında aşırı heyecanlanıyor ama sakinliğini koruyabiliyor.

Erkek V, bir heyecanlanıyor tamam aga kimse tutamaz artık o heyecanı, cunku Johnny'ye kafayı biraz fazla takıyor onu unuttuğu anlarda ise keyfini cıkarıyor.

Kısaca Kız V, her zaman bir guzellik bulup ona tutunarak mutlu olabiliyor, bardağın dolu tarafından bakıyor.

Erkek V ise, Johnny ile kafayı bozduğundan eğlenmeyi unutuyor bir an once ondan kurtulma peşinde unuttuğu anlarda ise eğlenebiliyor. Bu da onu depresif bir kişiliğe sokuyor.

En bariz orneğini gosteriyorum.
Kız V, Johnny'den kurtulup dunyaya geri donerken Johnny'nin en sevdiği şarkıyı soyluyor ve zaten var olan hayat enerjisi daha da gucleniyor. Cunku ne gariptir ki o şarkının tum sozleri resmen V ve Johnny'nin arasındaki ilişkiyi anlatıyor. Johnny gittiği icin uzgun ama artık ozgur olduğu icinde bir yandan mutlu oluyor. Şarkıda gecen bir guzellik timsali biliyorum, asla solup gitmeyecek sozlerine bağlanıyor. Ardından da ona Johnny'yi hatırlatan sozleri soyluyor, gozlerini goruyorum, beni gorduğunu biliyorum, hayalet gibisin nasıl da her yerdesin. Zaten artık anlaşabiliyorlardı, ilişkilerini duzeltip ayrılmışlardı.

Erkek V, zaten depresifti, artık daha da oyle. Johnny ile anlaşamasa da sonradan anlaşabiliyor ama onun gidişiyle daha da depresif oluyor, şarkıyı soyleyişine bakarsanız goreceksiniz.