Merhaba arkadaşlar. Bir suredir blogum aktif bir şekilde hizmetinizde, ancak Blogger Dunyası isimli menuyu henuz etkinleştirmeye karar verdim. Bunu icra ederken de sayfamda yer verdiğim ilk icerik olarak, bana gercek manada yol gosterici, blogumu actığım ilk gunden bu yana surekli sorduğum sorulara verdiği seri cevaplarıyla yanımda olan Blog Hocam' a sonsuz teşekkurlerimi sunmayı bir borc bilirim.

Gozumu Actığımda Blog Hocam İle Karşılaştım

Zamanında evet, internetle haşır neşirdim, ancak gercek manada blogculuğu ve bloggerın dunyasını Blog Hocam ile keşfettim ve O'nun ozgun ve eşsiz icerikleriyle tam anlamıyla "Ben de bir blog acmalıyım" duşuncesi hasıl oldu benliğimde. Acılışını yaptığım blogumda "nelerle tamamlamalıyım, ne gibi eklentiler uygulamalıyım, hangi aşamaları izlersem daha başarılı olurum, ne gibi durumlardan kacınmalıyım ki insanları kazanabilmeliyim ve bunun yanında insanlara, blogumdan ne tarz yontemlerle faydalı ve bilgilendirici bir şeyler aşılayabilirim ?" gibi duşunceler beynimi meşgul eder iken, Blog Hocam'dan istifade etme yoluna gitmeyi tercih ettim ve hala cok sıkı bir takipcisiyim.

Peki Neden Blog Hocam'ı Takip Etmeliyim ?

Bilgilendirici ve sahiden de icerik ve gorseller anlamında ozgun ve tamamen bağımsız bir blog olan Blog Hocam'ı takip etme ve ceşitli sosyal ağlarında takipcisi olma nedenlerinden bazılarını sizler icin sıraladım arkadaşlar:

Gercekten ozgun ve kaliteli yazılar okuyabilir, blogculuk dunyasında ihtiyacınız olan gerekli oğreti ve sunumlara anında ulaşabilirsiniz.
Tam anlamıyla kendisine ozgu icerik dunyasıyla taklit bloglardan uzak durmanıza ve boş vakit harcamamanıza yardımcı olur.
Blog Hocam iceriklerine yapacağınız her ceşit yorumlarınıza ve sorularınıza, gereken ve konusuna uygun, en mantıklı cevaplarınızı alabileceğiniz hususunda sizi temin edebilirim. Cunku ben bu nezaket ve saygıyla karşılaştım da ondan bu teminatı verebiliyorum.
Ceşitli zamanlarda gercekleştirilen cekiliş ve kampanyalarını takip edebilir, sizleri mutlu ve teşvik edecek turlu hediyelerle karşılaşabilirsiniz.
Devamlı surette guncellenen geniş icerik dunyası ile sizleri kesinlikle boş cevirmez. İhtiyacınız olan gerekli icerik blog altyapısında mevcut olmasa dahi, iletişim bolumunden Sayın Serdar Kara' ya her an soru ve goruşlerinizi iletebileceğinizi bilmelisiniz.

Bu gibi husuları ve avantajlarını sizlere daha da ceşitlendirerek sunabilirim lakin sizlerin Blog Hocam dunyasında gezinip, incelemelerinizi kendinizin gercekleştirmenizin daha faydalı olacağı goruşundeyim.

Sizlerin de Blog Hocam hakkındaki olumlu / olumsuz goruş ve duşuncelerinizi merak ediyor, kıymetli yorumlarınızı yorum bolumunden dile getirmenizi rica ediyorum. Teşekkurler arkadaşlar..

Kaynak: http://www.cerezlerim.com/2014/02/bl...sekkurler.html

İyi Calışmalar..