İstanbul'un Umraniye ilcesinde saat 10.30 sıralarında Cemil Meric Mahallesi Alemdağ Caddesi uzerinde bir kaza meydana geldi. S.D. isimli şahıs, trafikte otomobili ile seyir halindeyken bir anda rahatsızlandı. Direksiyon başında kalp krizi geciren S.D., once onunde bulunan hafif ticari araca carptı. Surucusunun kalp krizi gecirmesi sebebiyle direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, carpmanın etkisiyle karşı şeride suruklenerek park halinde bulunan kamyonete carparak durabildi.

Kamyonetten malzeme indiren işciler de otomobil ve kamyonet arasında kalmaktan saniyelerle kurtuldu. Kazayı goren vatandaşların ihbarıyla olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Kazada ağır yaralanan S.D., itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından otomobil icerisinden cıkarılarak ambulansla hastaneye kaldırıldı. S.D. ’nin durumunun ağır olduğu ve hayati tehlikesini koruduğu oğrenildi.

Kaza anı bir iş yerinin guvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Kaza sonrası Alemdağ Caddesi Umraniye istikameti tek yonlu olarak bir sure trafiğe kapatıldı. Kaza yapan aracların kaldırılmasının ardından cadde tekrardan trafiğe aşıldı.

Otomobilin vurduğu kamyonetten malzeme indiren Umut Koroğlu,
"Biz sevkiyatımızı alıyorduk, urunleri iceri bıraktım. Geri gelirken kaldırımda olduğum esnada arac o taraftan hızlı bir şekilde gelip direkt kamyonun icine girdi. Biz arka tarafındaydık, orada dursak bizi de parcalayacaktı resmen." dedi. İHA'nın haberine gore, esnaf olan Yavuz Koysuren ise,
"Sadece bir ses duydum baktım ki arabanın icine girmiş. Arkadaşlar arka camı kırdı mudahale ettim. Masaj yaptık, kalp atışına baktım, baktım kalbi atmıyor. Kotuydu, kalp krizi gecirmiş gibi bir hali vardı." diye konuştu.