Samsun'da, Emniyet Teşkilatı Vazife Malulu ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Karadeniz Bolge Başkanlığı tarafından geleneksel olarak her ayın son haftası şehitler icin okutulan mevlidin bu ay 227 ’ncisi yapıldı. İlkadım ilcesindeki vakıf binasında duzenlenen mevlitte din gorevlileri tarafından okunan Kur ’an-ı Kerim, 11. ay şehitleri Salim Şahin, Ahmet Ozdemir, Halim Calkan, Celal Kuyu, Recep Cakmak, Rıfat Sezgin, Yusuf Ceylan ile tum şehitler, ebediyete intikal eden gazi ve yakınlarının ruhuna hediye edildi. Anma programında konuşan EMSAV Karadeniz Bolge Başkanı Bilal Erim, “Aziz şehitlerimizi 227. kez anma programı EMŞAV hizmet binamızda gercekleştirdik. Mevlitte okunan Kur ’an-ı Kerim ’i şehitlerimizin ruhuna hediye ettik. Anma programımıza katkı veren tum davetlilerimize teşekkurlerimi sunuyorum” dedi. Programa ayrıca İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, İl Emniyet Muduru Dr. Omer Urhal, Turkiye Muharip Gaziler Dernek Başkanı Ahmet Diril, Polis Emeklileri Dernek Başkanı Mustafa Yaşar Koc, Turkiye Harp Malulu Şehit ve Gazileri Derneği Başkanı Necati Yılmaz, Samsun Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Ozturk, EMŞAV İl Başkanı Kenan Kaptan, şehit yakınları, gaziler, ozel harekat polisleri ve diğer şubelerde gorevli polis memurları katılım sağladı. Edilen duaların sonunda davetlilere İlkadım Belediyesi tarafından kıymalı pide, tatlı ve ayran ikram edildi.