Aşağıya gorevlerin resmini bırakacağım lutfen bilen birisi yardım etsin bu gorevlerin kodları falan yok mu? Veyahut yapılıyorsa nasıl yapılıyor yazarsanız cok mutlu olurum.
Surprizbozan

Bu iki gorevden haric falkreath halkına yardım et diye bir gorev var bu gorev 2/3'de kaldı normalde 3 kişiye yardım etmem lazım fakat koyu baştan aşağıya koşe bucak gezdim gorev veren herhangi birisi yok. Belki dedim hancıdan soylentiler var mı dediğimizde aldığımız gorev ile oluyordur. Hancıya gidiyorum sadece askerlerin bıraktığı odul ilanı gorevlerini veriyor fakat bunları yaptığımda falkreath halkına yardım etmiş saymıyor kafayı yiyeceğim.
@cute Devil Aku hocam senin bayağı Skyrim saatin var sanırım yok mu bu gorevlerin bir caresi? Yavuz hırsız gorevinde markarth şehrinden gelen mallarda 500 altın cal diyor fakat bu mallar nerede haritada gostermiyor hırsızlar loncasında ki adamdan aldım bu gorevi vadikente baktım girmediğim ev soymadığım insan kalmadı yok yine olmuyor aynı şeyi Markarth'a gidip mekanlara girdim bir şeyler caldım insanların ustunden calıyorum yine olmuyor.