Blogum icin ozenerek tasarladığım blogger temasını dağıtıyorum. Bu alan adıyla istikrarı yakalayamayacağımı anladığım icin farklı alan adlarında farklı projelere yonelmek istiyorum.
En azından kullanmak isteyen arkadaşlara bir faydam dokunsun istedim. Bu konuda dağıtacağım tema şu an kullandığım tema değil onu belirteyim. Zaten farklı bir onizleme adresi vereceğim, orada farkı anlarsınız.
Şu an kullandığım temayı da en gec 1-2 hafta icinde dağıtırım.
Tema karşılığında kimseden bir şey beklemiyorum. Footer linklerine de dokunmayın demiyorum silip silmemek size kalmış silerseniz bile anlarım hakkım helaldir. Yalnızca kullanacak arkadaşların hayır dualarını eksik etmemeleri yeterlidir.
Sıradışı tema isteyen arkadaşların isteklerini karşılamayabilir belki ama simple tasarımları sevenler icin guzel bir tema olabilir.
Neden sitemde Maroon teması kullanmalıyım?
Breadcrumb navigasyon ozelliği vardır ve kesinlikle calışıyor. Bunu siteopho.org şeklinde googleda arayarak gorebilirsiniz.
Benzer yazılar eklentisi kuruludur ve 2 sutun şeklinde goruntulenir.
Konu sonlarında pop-up paylaşım butonları yer alır.
Headerin alt kısmında aktif bir menu vardır, blogunuza eklediğiniz sayfalar oradan goruntulenir. Sayfa şeklinde goruntulemek istemediğiniz linkler icin de headerin ustunde şık bir menu vardır.
Footer, header, sidebar ve diğer tum kısımlarda uyumlu renkler.
Seo uyumlu yazı başlıkları ve yazı başlıkları altında yazıya ait yazar, etiket, tarih, yorum bilgileri.
468×60 reklam alanı ve hemen altında tema ile uyumlu bir arama kutusu.
Ana sayfada ozel şekilde goruntulenen yazıya ait resim ve yazıların hemen bitiminde devam eden devamını oku butonu.
Bunun gibi bir kac ozellik daha var onları gormek icin demo adresine bakabilirsiniz.
Goruşmek uzere…

indir