Blogger kullananların pek fark etmediği bir ozellik Google Friend Connect davet butonu. Bunu nereden cıkardınız farkındayız diyorsanız bunca zaman kimse beni blog okuyucusu olmaya davet etmedi. Bende bu konu hakkında ufak bir yazı yazarak bilmeyenleri bilgilendirmek, bilenlere hatırlatmak istedim.
Google Friend Connect Blogger kullanıcılarının ana menu uzerinden birbirlerini takip etmesine olanak veren bir akış. Blogumun sağ tarafında gorebilirsiniz. Benim toplmda 15.05.2013 tarihinde 240 adet okuyucum var. Her yeni yayının 240 kullanıcıya ulaşıyor ve yeni yazılarımı okumaya teşvik ediyor. Yeni takipcileri davet etmek icin oncelikle Google Friend Connect uzerinden giriş yapmanız gerekiyor.
Zaten uye misiniz? Oturum ac kısmından. Kullanıcı olarak giriş yapın. Hangi hesabınız ile giriş yapmak istediğiniz sorulacak. Girdiğiniz hesapta sizin arkadaşınız olan herkesi blogu okumaya davet edebilirsiniz. Ben ornek olarak Google'ı gostereceğim.
Google Friend Connect Takipci Davet Etme
Google ile sisteme bağlanarak yolumuza devam ediyoruz. Giriş ardından ana sayfada sizi takip eden arkadaşlarınızı ayrı olarak gorebileceksiniz. Google hesabım uzerinden bende arkadaşlık kurmuş 4 adet kullanıcı aynı zamanda blogumu Google Friend Connect sistemi ile takip ediyor. Etmeyenler icin secenekler ayağından ilerleyip arkadaşları davet et sekmesini kullanın.
Gorulduğu gibi karşınıza davet edebileceğiniz kullanıcıların bir listesi gelecek. Liste icerisinde farklı farklı kişileri secebilir yada tamamını davet edebilirsiniz. DeconAlp isimli sıkı takipcimiz olan Alper abimiz bizi Google Friend Connect uzerinden takip etmiyormuş. Hemen kendisine bir teklif yolluyoruz. Bu sayede daha sadık takipciler edinmeyi umuyoruz. Umarım sizin icin faydalı olur.
Read more: http://www.bloggerdersleri.com/2013/06/google-friend-connect-takipci-davet-etme.html#ixzz2WdZ9YaHc
Yeni Web Siteleri - Site Tanıtımları0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Yeni Web Siteleri - Site Tanıtımları
- Google Friend Connect Takipci Davet Etme