yonetici arkadaşlarımız izin verirse son mesajıma yeni bir konu acmak istiyorum. cunku ilk konu ile bu birbirlerinden biraz ayrılıyorlar. şimdiden teşekkur ederim

---------------------------

arkadaşlar . sitem hala gerilerde ve daha da geriye gidiyor . ilk mesajımı yazdığımda 15 inci sayfadaydım bugun ısrarla her sayfaya baka baka gittim ki 47 inci sayfaya duşmuşum. zaman ve sabır diyorsunuz.tamam ama iskenderun diye yazılınca diğer hic bir sitede değişiklik yok. hatta benim sitemden daha sonra acılanlar bile yukseliyor

şimdi aklıma şunlar geliyor .bilmem sizce de makul mu
dışardan bi etki yapılabilir mi sitenin gerilemesi icin. birileri adıma spam yapıyor olabilir diyeceğim ama mailden siteme gelen hic yok.. bir de google add-url ' ye site cok defa eklenince google geriletir diye birşeyler okudum.. komplo teorisi olacak goruceksiniz ama dış bir etkiden aşırı şupheleniyorum. parked yapmış yapmış ya da ici boş yerel forumlar bile yukseliyor.

yani kısacası dış bir etkiden dolayı gerileme ya da sandbox a alınma olasılığım nedir

yardım ederseniz sevinirim. en azından ne olduğunu bilmek istiyorum. delireceğim yoksa